roadrunner Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 (editat) @Ovidanie o sa ajungi sa-i dai tu 100 Euro numai s-o vezi plecata. Asta e jobul perfect sa-l recomanzi la competitori, ii va tine pe aia ocupati si intre timp tu faci niste jobu-uri mai placute si mai usoare. (aia musca din mandrie ca sa demostreze cat de grozavi sunt - vezi sa nu fii tu "competitorul" deja in schema asta) RR Editat Iulie 29 de roadrunner Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 (editat) In 5 minute nu aveti ce face, chiar si cu laptopul acela, daca duce Win11, sigur nu e vreo antichitate, insa asta e valabil doar daca acea arhiva nu e corupta, daca a fost copiata pe cine stie ce rapciuga de HDD extern, sunt mari sanse... PS Acum vad ca e vorba de CD-uri... Aleluia !!!...ca sa fie in armonie cu parola ei. Editat Iulie 29 de Spitfire Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 29 Autor Partajează Postat Iulie 29 Clienta facut periodic backup, pe CD-uri sau DVD-uri, sper ca voi gasi o arhiva buna. Link spre comentariu
eos Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Nu merita sa iti bati capu cu incercari de recuperari parole de arhive facebook mail sau alte alea Ai sa vezi ca e pierdere mare de timp iar banii aia pe care tu visezi sa ii iei ai sa vezi ca mai bine te lipsesti si faci altceva din care chiar sa iasa ceva bani Iar la oameni din astia care vin zi zic nu iti las laptopu aici sau stau langa tine cand lucrezi la el etc. astia trebuie trimisi la plimbare in secunda doi Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Acum 1 oră, eos a spus: ................. Iar la oameni din astia care vin si zic nu iti las laptopu aici sau stau langa tine cand lucrezi la el etc. astia trebuie trimisi la plimbare in secunda doi Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 (editat) Dupa zeci de ani poate am mai uitat gramatica, intre timp poate au aparut schimbari. In afara de : si , nu prea vad greseli in scriere. Poti explica de ce ai marcat bold unele cuvinte? Ca sa nu fiu off-topic totusi. Posibil sa mearga cu hascat unde sa definesti un wildchar in loc de diacritice si semne de punctuatie Apoi durata depinde de ce placa video ai, merge si cu procesorul daca are video integrat dar mai lent. Editat Iulie 29 de gabiz_ro Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 30 Autor Partajează Postat Iulie 30 Am rezolvat pe Win XP. A fost nevoie sa instalez pachetul cu limba RO. Am nimerit parola din a treia incercare, i-am oferit clientei informatia nearhivata. Am cerut 100 euro, mi-a dat echivalentul in lei, a rotunjit la 500. S-a intamplat ceva cu diacriticele, ș-ul il afiseaza o paranteza patrata mica si un spatiu, ț-ul este un t cu un semn ciudat deasupra, etc. Clienta zice ca nu este o problema in ceea ce priveste diacriticele, stie sa inlocuiasca acele automat caractere. Am aruncat un ochi, sa vad ce minunatii a scris. Clienta, ce auzea duminica, la predica, rescria frumos sub forma de povete, pe un ton afectat si sfatos. Adica nimic interesant. Doar incerca sa-si protejeze munca, pentru dumneaei tot ce a scris acolo are valoare. Edit: Vad ca pe Win 11 documentul arata total diferit, au mai aparut in plus niste simboluri, la sfarsitul unor cuvinte. Asadar, diacriticele sunt problema. Link spre comentariu
eos Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Bine ca ia reusit sa ii iei banii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum