Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare componenta smd BG 1924

lucian_ava

Postări Recomandate

Salut! 
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a identifica componenta smd BG 1924.

Este in scurt si siguranta dusa. Banuiesc ca este ceva protectie, dar nu stiu cu ce sa inlocuiesc.

Si eventual de unde cumpar.

Multumesc! 

WRuFqs1.jpeg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• lucian_ava

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

SMBJ13CA ...este o dioda supresoare sau  transil ...  poate  fi si  SMCJ13CA ,totul  depinzind  de dimensiunile  dreptunghiului  negru ... seria  SMB are  600w in  impuls  , in  timp ce  seria  SMC are 1500w in  impuls ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

sigur  ca  functioneaza  montajul  fara  dioda  supresoare , insa  montajul  nu  mai  este  protejat  delok  la  supratensiuni  accidentale ... in  caz  ca  nu  montezi  delok  o  dioda  supresoare  noua  la  loc , apai  in  caz  de  supratensiuni  accidentale  pagubele  vor  fi  mult  mai  mari  si  o  sa  scoti  din  buzunar  mult  mai  multi  bani ...

sfatul  meu  sincer  este  sa  nu  te  joci  si  sa  nu  lasi  asa montajul , adica  neprotejat ...:rzb

Link spre comentariu

Faptul că dioda supresoare nu trebuie să lipsească o dovedește și faptul că a crăpat făcându-și datoria...

Fără ea, acum căutai altă placă....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări