Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Philips CRT probleme memorie?

Edward

Postări Recomandate

Am un tv crt micuț Philips in bucatarie care nu mi mai reține canalele la memorare in modul autostore.am incercat memorarea manuala ,însă după  ce le bag in memorare se pierde ușor imaginea.Banuiesc că este bușit integratul.de.memorie? Daca el e,mă puteți ajuta sa l localizez din aceasta poza care dintre ele ar fi integratul de memorie?

https://ibb.co/y6tZmRy

https://ibb.co/QnnTFpJ

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Edward

5

• iuliantv

3

• antonvasileeee

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar acum, Edward a spus:

Dar? Bănuiesc memoria eeprom

bobina rejectie de langa ,tda,jungla,ce are acolo,trebuie reglata sau schimbat c.ul sau toata bobina.daca nu are bobina,trebuie accesat service menu si reglat agc.ul

Link spre comentariu

Reglajul din bobina nu are niciun efect ...și înainte de asta se deregla.la.un anumit timp și mai reglam din bobina sa și revină ...posibil condensatorul sa se fi dus

Link spre comentariu

Am reușit să l fac sa memoreze automat,era dereglat din bobina.el memorează in mod auto însă că d revin in menu principal și schimb canalele între ele inițial merg ptr 1 sec după care se dereglează de la sine

Link spre comentariu
Acum 26 minute, Edward a spus:

Am reușit să l fac sa memoreze automat,era dereglat din bobina.el memorează in mod auto însă că d revin in menu principal și schimb canalele între ele inițial merg ptr 1 sec după care se dereglează de la sine

reglajul din bobina se face cu o surubelnita,plastic,un pai de chibrit din lemn dur.....schimbat canalul si ,,piscat, putin din reglaj,si tot schimbat si ,,piscat,, pana vedeti ca la schimbare intra postul corect

Link spre comentariu
Chiar acum, Edward a spus:

Am reușit să l reglez manual desi mi am luat 3h ,până am reușit să prind fiecare canal in modul manual.

se putea regla din bobina,sau schimbata bobina,sau daca nu ma insel au prin service ceva legat de reglaj.sau spart condesatorul din bobina si pus unul pe spate 5pf parca

daca santeti multumit,e bine si asa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări