Edward Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Am un tv crt micuț Philips in bucatarie care nu mi mai reține canalele la memorare in modul autostore.am incercat memorarea manuala ,însă după ce le bag in memorare se pierde ușor imaginea.Banuiesc că este bușit integratul.de.memorie? Daca el e,mă puteți ajuta sa l localizez din aceasta poza care dintre ele ar fi integratul de memorie? https://ibb.co/y6tZmRy https://ibb.co/QnnTFpJ Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Nu acolo este defectul . Link spre comentariu
Edward Postat Iulie 24, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2024 (editat) Dar? Bănuiesc memoria eeprom 24CO2 Editat Iulie 24, 2024 de Edward Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Chiar acum, Edward a spus: Dar? Bănuiesc memoria eeprom bobina rejectie de langa ,tda,jungla,ce are acolo,trebuie reglata sau schimbat c.ul sau toata bobina.daca nu are bobina,trebuie accesat service menu si reglat agc.ul Link spre comentariu
Edward Postat Iulie 24, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2024 Reglajul din bobina nu are niciun efect ...și înainte de asta se deregla.la.un anumit timp și mai reglam din bobina sa și revină ...posibil condensatorul sa se fi dus Link spre comentariu
Edward Postat Iulie 24, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2024 Am reușit să l fac sa memoreze automat,era dereglat din bobina.el memorează in mod auto însă că d revin in menu principal și schimb canalele între ele inițial merg ptr 1 sec după care se dereglează de la sine Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Acum 26 minute, Edward a spus: Am reușit să l fac sa memoreze automat,era dereglat din bobina.el memorează in mod auto însă că d revin in menu principal și schimb canalele între ele inițial merg ptr 1 sec după care se dereglează de la sine reglajul din bobina se face cu o surubelnita,plastic,un pai de chibrit din lemn dur.....schimbat canalul si ,,piscat, putin din reglaj,si tot schimbat si ,,piscat,, pana vedeti ca la schimbare intra postul corect Link spre comentariu
Edward Postat Iulie 24, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2024 Am reușit să l reglez manual desi mi am luat 3h ,până am reușit să prind fiecare canal in modul manual. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 (editat) Chiar acum, Edward a spus: Am reușit să l reglez manual desi mi am luat 3h ,până am reușit să prind fiecare canal in modul manual. se putea regla din bobina,sau schimbata bobina,sau daca nu ma insel au prin service ceva legat de reglaj.sau spart condesatorul din bobina si pus unul pe spate 5pf parca daca santeti multumit,e bine si asa Editat Iulie 24, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum