dosa Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 daca are cineva un manual service...nu radeti...chiar nu reushesc sa o deschid!!!!!!!!!!!! :inchis Link spre comentariu
Vizitator rumburac Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 azi am incercat si eu sa dechid una si nu am reusit decat sa-i dau motorul jos , nu stiu cum se desface mai departe ca nu reusesc sa scot axul pe care vine cuva! nu am gasit service manual pe net. La partea cu motorul are 3 suruburi ascunse sub 3 capace chiar deasupra si iese capacul de plastic ce acopra motorul! Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 azi am incercat si eu sa dechid una si nu am reusit decat sa-i dau motorul jos , nu stiu cum se desface mai departe ca nu reusesc sa scot axul pe care vine cuva! nu am gasit service manual pe net. La partea cu motorul are 3 suruburi ascunse sub 3 capace chiar deasupra si iese capacul de plastic ce acopra motorul!Service manual:http://elektrotanya.com/philips_hr7745- ... nload.html Link spre comentariu
Vizitator rumburac Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator alexersandu Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 SALUT ! A REUSIT CINEVA SA DEA JOS AXUL DE LA CUVA ? M-AM UITAT SI CU MICROSCOPUL SI TOT NU AM GASIT CUM SE FACE !! Link spre comentariu
betinelu Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Probabil este foarte tarziu pentru raspuns dar poate mai sunt si alti care au nevoie. Se tine cu mana parte de jos (din plastic) si cu un patent se roteste varful metalic in sensul invers acelor de ceasornic. Link spre comentariu
Vizitator gbri Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Aici mai pot fi gasite informatii: https://www.manualslib.com/manual/962213/Philips-Cucina-Hr7745-80.html?page=7#manual Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum