Dany_t Postat Iulie 19, 2024 Partajează Postat Iulie 19, 2024 Bună ziua. Am achiziționat un ac portabil ca soluție rapida la canicula prin care trecem , dar m-am împotmolit oarecum cu furtunul de ventilație, care din cauza faptului ca nu am ferestre glisante e foarte greu sa îl scot afara și sa obțin o etanșeitate la fereastra respectiva. Deci , înainte sa iau decizii drastice cum ar fi găurirea peretelui , ma întreb, și va întreb și pe voi, dacă a-și putea sa folosesc "gauri " deja date cum ar fi de exemplu coșul de fum al șemineului. Ce părere aveți, ar funcționa în cazul acestui ac ? Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 19, 2024 Partajează Postat Iulie 19, 2024 Nu vreti sa luati un kit pentru fereastra? https://www.emag.ro/garnitura-fereastra-300-cm-alb-emahx-13957/pd/DLTQN8MBM/ In nici un caz nu găuriții peretii pentru un AC portabil. Cosul de fum, daca e curatat, poate e o idee buna insa tineti cont ca acel AC nu are un debit mare pentru evacuarea aerului cald. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum