Clement Popa Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Prinde you tube,netflix,prime,s.a.dar pe TV ,nimic .La cautare ;lipsa semnal.Unde sa caut?Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Acum 55 minute, Clement Popa a spus: Prinde you tube,netflix,prime,s.a.dar pe TV ,nimic .La cautare ;lipsa semnal.Unde sa caut?Multumesc. dupa cate le stiu pe astea mu6102,cand fac figuri din astea nu merg nici hdmi.urile si in curand va crapa de tot.nu m.am chinuit prea mult,deoarece aveam mainboarduri . Link spre comentariu
Petrucio68 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Ar Acum 1 oră, Clement Popa a spus: La cautare ;lipsa semnal.Unde sa caut?Multumesc. Incercati ,din meniul prinsipal, din setari, sa faceti --reset la setarile din fabrica. Daca nu va merge--incercati sa faceti actualizare de soft, daca sunt versiuni noi. Link spre comentariu
Clement Popa Postat Iulie 19 Autor Partajează Postat Iulie 19 Am incercat totul,softul e la cel mai nou. Link spre comentariu
clony Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 In meniul de service vezi ce zice la Options--> Tunner, daca apare no tunner nu o sa mearga orice ai face din setari. Link spre comentariu
Petrucio68 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Verificati tensiunele,de alimentare ,a selectorului de canale, Verificati I2C, care contoleaza, selectorul de canale ( schimbul de date) Daca, totul e OK, ATUNCI--DEFECT PROCESOR!! Cum sa mentionat , mai sus, schimbati placa--e mai convinabil. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 (editat) acolo e ceva hard,cum spuneam,am chinuit si eu vre.o 2 bucati.unul din ele a murit de tot in cateva zile. l.am chinuit din menu,din service,din soft nimic,daca nu ma insel erau lipsa ceva tensiuni pe tuner.cu ceva noroc o sursa dc-dc,un c smd .... daca aveti timp,rabdare,e bun de sapat,ca sigur e un defect tipic numai eu in cateva luni am intalnit 2 ,cumparati o placa .va merge si cand ti.e lumea mai draga,crapa si aia eu am avut placa si alte ,,urgente,, nu vedeam rostul sa pierd jumatate de zi Editat Iulie 19 de iuliantv Link spre comentariu
Clement Popa Postat Iulie 19 Autor Partajează Postat Iulie 19 Acum 2 ore, clony a spus: In meniul de service vezi ce zice la Options--> Tunner, daca apare no tunner nu o sa mearga orice ai face din setari. Asa este.Multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum