Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Philips 32pfl3605/12-sursa defecta

Postări Recomandate

Am inlocuit sursa originala 715G3816 (sursa cu invertor) cu o sursa fara invertor-715G5793.LCD functioneaza,am sunet si pot sa schimb canale,dar evident,nu am imagine.As vrea sa stiu daca pot folosi partea de invertor din sursa originala.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rider

2

• Petrucio68

2

• iuliantv

1

• dumitrumy

1

Top autori în acest subiect

teoretic ,da cu multa munca,si experienta,sursa secundara cea de invertor e comandata de sursa de stby si in primar si in secundar,

dupa cum am spus si in alt topic deschis de dv,mai bine montati barete led sau cautati sursa originala ccfl

(topic pe care nu inteleg dece nu.l continuati si deschideti altul?)

sursa ,,led,, montata de dv nu duce un ivertor ccfl ,ori va limita ,ori se va incalzi pana va crapa

dv trebuie sa folositi sursa led ca sura pt tv si sa ,alimentati sursa veche ,asta daca merge sursa de pe partea ccfl,dar aia trebuie comandata dupa cate tin eu minte din primar

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am schimbat tny277 dar e dus si trafo de stby-nu gasesc altul.Daca m-as descurca sa fac sau sa gasesc o alimentare separata pt ccfl ar fi minunat.Nu as vrea nici sa renunt la ccfl pt ca imaginea mi se pare mult mai calitativa

decat pe leduri

Link spre comentariu
La 19.07.2024 la 13:14, rider a spus:

Nu as vrea nici sa renunt la ccfl pt ca imaginea mi se pare mult mai calitativa

Sunt si eu de acord. Exzista surse aparte, pentru Stby.

Am atasat o poza. Pitere--20W Daca nu gasiti, va pot livra una.

20240722_112005.rar

Link spre comentariu
La 19.07.2024 la 13:14, rider a spus:

Am schimbat tny277 dar e dus si trafo de stby-nu gasesc altul.Daca m-as descurca sa fac sau sa gasesc o alimentare separata pt ccfl ar fi minunat.Nu as vrea nici sa renunt la ccfl pt ca imaginea mi se pare mult mai calitativa

decat pe leduri

Esti nou (?!?), ce varsta, experienta, pregatire, aparatura ai de stii ca este dus traful stby? Asta daca nu a luat foc! O sursa de stby se gaseste pe toate drumurile, poti decupa si dintro sursa ATX. Este ca si cand ai renunta la o masina cu motor ok pt ca nu gasesti faruri de schimb.

EDIT: Exista trafuri si integrate pe M. Domnului pt toate gusturile.

trafo-comet.png

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări