overdrive Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Aveti idee TME a renuntat la GLS?Acum vine coletul foarte greu... Link spre comentariu
PavelR Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Da, e anunțat de cateva zile în partea de sus a site-ului https://www.tme.eu/ro/news/events/page/60390/modificari-ale-normelor-de-expediere/ Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 se face cu UPS si costa 29,75 lei Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 De ceva vreme merge si plata online si e mai ieftin transportul, cu noul transportator, UPS, iese 22lei. Nu cred ca exista vreo indoialea ca iti iei teapa la iei sa insisti la ramburs. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Plata online mergea și cu GLS, acum așteptați o săptămână după ăștia de la UPS . Link spre comentariu
Mitica M. Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Au renuntat de vreo 3 sapt sau mai bine la GLS, atunci am comandat ultima oara la ei. Sincer preferam GLS pt. ca venea in cel mult 2 zile de la expediere, asa cu UPS cel putin coletul meu a facut 6zile pana pe Otopeni -> cam bataie de joc (conform urmaririi online a beneficiat de un sejur extins prin Germania si alte tari centrale). Unde mai pui ca daca nu ai o comanda gigantica ai prioritate mica la depozit si ... se mai adauga 2-3zile lucratoare pana se mobilizeaza. Mai prinzi inevitabil macar un weekend (sau chiar 2) pe traseu.... si primesti piesele in 2 saptamani. Din punctul meu de vedere si-au cam furat caciula, eu o sa ma re-orientez catre Mouser & Digikey. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Mai sunt RS ăștia, au transport gratis până la sfârșitul lui august. Link spre comentariu
overdrive Postat Iulie 17, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2024 Acum 14 minute, modoran a spus: Plata online mergea și cu GLS, acum așteptați o săptămână după ăștia de la UPS . Plata online mergea și cu GLS, acum așteptați o săptămână după ăștia de la UPS . La mine nu apare deloc GLS... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 17, 2024 Partajează Postat Iulie 17, 2024 Azi a sosit un colet comandat vineri, de la ei. Greu dar zicea curierul ca ei sunt mai ieftini dar și calitatea e mai slaba. Este un fel poștă. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Unde naiba e mai ieftin ca tot atat costa ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Acum 1 oră, modoran a spus: Unde naiba e mai ieftin ca tot atat costa ? Așa zic ei. Dar mai prost este cert. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Toate firmele de curierat ridica preturile perioada asta Iar calitatea serviciilor scade Link spre comentariu
gabiTV Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Coletul meu s-a plimbat cam o saptamana prin Europa ( Polonia-Cehia-Ungaria) pana a ajuns la Otopeni . De la Otopeni a fost livrat cu Fan Curier . In acest timp cu GLS primeam doua comenzi ... Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Si al meu tot pe ruta aia a luat-o, dar cand a ajuns la Otopeni surpriza ... Reschedule Delivery Requested This package is being held for a future delivery date. Otopeni, Romania Link spre comentariu
ionut120v Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 La Digikey e cu vama, e drept au marfa americana faina dar e complicat cu vama, la Farnell am cont, RS nu stiu ce oferta au. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum