Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TME a renuntat la GLS?

overdrive

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

5

• modoran

5

• Marian

3

• skaarj

3

Top autori în acest subiect

De ceva vreme merge si plata online si e mai ieftin transportul, cu noul transportator, UPS, iese 22lei. Nu cred ca exista vreo indoialea ca iti iei teapa la iei sa insisti la ramburs.

Link spre comentariu

Au renuntat de vreo 3 sapt sau mai bine la GLS, atunci am comandat ultima oara la ei. Sincer preferam GLS pt. ca venea in cel mult 2 zile de la expediere, asa cu UPS cel putin coletul meu a facut 6zile pana pe Otopeni -> cam bataie de joc (conform urmaririi online a beneficiat de un sejur extins prin Germania si alte tari centrale). Unde mai pui ca daca nu ai o comanda gigantica ai prioritate mica la depozit si ... se mai adauga 2-3zile lucratoare pana se mobilizeaza. Mai prinzi inevitabil macar un weekend (sau chiar 2) pe traseu.... si primesti piesele in 2 saptamani.

Din punctul meu de vedere si-au cam furat caciula, eu o sa ma re-orientez catre Mouser & Digikey. 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, modoran a spus:

Plata online mergea și cu GLS, acum așteptați o săptămână după ăștia de la UPS .

Plata online mergea și cu GLS, acum așteptați o săptămână după ăștia de la UPS .

La mine  nu apare deloc GLS...

Link spre comentariu

Coletul meu s-a plimbat cam o saptamana prin Europa ( Polonia-Cehia-Ungaria) pana a ajuns la Otopeni . De la Otopeni a fost livrat cu Fan Curier . In acest timp cu GLS primeam doua comenzi ...

Link spre comentariu

Si al meu tot pe ruta aia a luat-o, dar cand a ajuns la Otopeni surpriza ...

Reschedule Delivery Requested
This package is being held for a future delivery date.
Otopeni, Romania

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări