PavelR Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Cumpăr cele 3 volume din Manual de Tuburi și Circuite Electronice de Tudor Tănăsescu, sau câte un volum singular , ofer 50 lei per volum, cu mențiunea că voi încerca să le scanez și le voi posta gratis pe elforum ulterior. Dacă cineva le-a scanat deja eu mă mulțumesc și cu varianta pdf . Mulțumesc ! Link spre comentariu
PavelR Postat Iulie 17 Autor Partajează Postat Iulie 17 Mulțumesc, dar caut doar cartea din titlu. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Acum 23 minute, iulianmls a spus: Buna ziua. Am asa ceva: Buna ziua sunt interesat de aceasta carte, un pret? Link spre comentariu
iulianmls Postat Iulie 18 Partajează Postat Iulie 18 Buna ziua. Pretul este 100 Ron. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 18 Partajează Postat Iulie 18 Acum 52 minute, iulianmls a spus: Buna ziua. Pretul este 100 Ron. O cumpar Link spre comentariu
PavelR Postat Iulie 25 Autor Partajează Postat Iulie 25 Cumpăr cele 3 volume din Manual de Tuburi și Circuite Electronice de Tudor Tănăsescu, sau câte un volum singular , ofer 50 lei per volum, cu mențiunea că voi încerca să le scanez și le voi posta gratis pe elforum ulterior. Dacă cineva le-a scanat deja eu mă mulțumesc și cu varianta pdf . Mulțumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum