Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eFactura, eTVA, e...he

Postări Recomandate

@Tavi e uimitor ce poti obtine cu vorba buna si cu atitudinea potrivita. Probleme apar cand nu ai cu cine comunica pe parte cealalta.

Caz real in pandemie primit o factura de TVA de la FedEx cu foarte mare intarziere (ma rog pandemie) o achitam, nu era mare 60 Eur. Doi ani am primit scrisori de la FedEx cu trebuie sa platim pactura aia plus penalizari. La fiecare scrisoare de amenintare sunam inpoi si vorbeam tot cu alt individ/individa (care era in UK) - ne-am prins ca era o bomba cu ceas si am facut toata corespondenta in scris si am pastrat tot. 

Dupa doi ani jumate am primit o scrisoare de la "sheriff" (nu glumesc asa se numeste) pentru executare pe suma respectiva plus penaliati pe doi ani.  I-am trimis tot teancul de hartii si evident dovada platii. Dupa o saptamana am primit o scrisoare de la FedEx ca nu avem nici o datorie la ei.  

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, roadrunner a spus:

@eos

Problema e de fapt justitia care se misca foarte incet in cazurile in care una din parti nu e de acord cu factura. De aceea trebuie achitatata si dupa aceea atacata ca se se opreasca orice penalizari care curg pe perioada din justitie.

Un alt lucru important este ca clientul sa nu faca contract cu firme care au o istorie in a emite facturi "din burta" - evitate pe cat posibil. Consumatorii trebuie sa se pazeasca singuri si sa nu se bazeze pe stat ca le va face dreptate instantanee.(asa ceva nu exista decat in filmele cu avocati)

RR

Adica asta e pe sistemu shoot first, ask later :rade: 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, maxente a spus:

Adica asta e pe sistemu shoot first, ask later 

te frigi o data dupa care inveti. Daca te astepti sa te ocroteasca statul iti asumi un risc mare, ca statul de fapt e facut din niste functionari (oameni ca si noi) cu ochii pe ceas sa nu cumva sa intarzie acasa.

RR

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări