Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eFactura, eTVA, e...he

Postări Recomandate

No bine , am cont pe numele meu in SPV de cand s-a lansat site-ul

Acolo de exemplu primesti informatii si extrase daca ai luat titluri de stat si transferi dobanda , etc

Mai am doua conturi cu certificat pe PFA si SRL pe care le selectezi cu CUI

Fiecare e cu treaba lui

Doar daca nu ai accesat niciodata site-ul ANAF nu stii ca sunt doua tipuri de logare - utilizator si certificat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu folosesc anaful pt depunere de declaratii din 2016 si tot de atunci am semnatura. Niciodata nu mi-am pus problema ca se poate si fara semnatura. Nu m-a interesat. Ca am aflat acuma e asa ca fapt divers, ca daca nu sunt obligat nu imi fac.

Link spre comentariu

Dragii mei, postarea asta e lunga si probabil plictisitoare.

Dar o sa va aprinda in cap niste proiectoare sa faca lumina ca pe stadioane.

Voi stiti unde se afla serverele SPV ale grijan.... anaf(ura) mamii lor?

Cautati voi pe gugle "F5 Networks" si dupa aia mai cautati odata completand in coada cu " anaf spv". Vedeti ce surpriza gasiti.

Serverele alea nu sunt la noi. Vedeti pe gugle unde sunt si o sa-ti tragi o palma peste ochi ca ai sa vezi cum se explica tot. Toata economia romaneasca e in mainile si la discretia altora.

Si cine are acces la bazele de date, ala controleaza realitatea. Asadar, daca entitatea statala pe teritoriul careia se afla serverele, este sub amenintare, catelusii care sunt prinsi de "oua" in acest mod trebuie sa execute anume ordine.

Altfel li se taie "ouale".

Economia noastra la distanta unui clic de maus ca sa fie paralizata. Asta e palma peste ochi de mai sus.

Si fii atent abuzuri odata ce se intocmeste acea baza de date care cica e garantata ca e securizata:  matale, SRL sau PFA, bagi in USB semnatura calificata, deschizi saitu grijaniei si iti pui acolo voluntar toate facturicile ca altfel legea pune biciul pe tine. Stii ce iti pui acolo? Exact painea de la gura:  lista cu clientii, lista cu furnizorii si parca de la 1 ianuarie declaratia SAF-T care contine si stocurile achizitionate de la furnizori si livrate la clienti. Care stocuri sunt incarcate automat din e-facturi.

Ai prins ideea?

Pa pa secret de fabricatie. Pa pa confidentialitatea contractelor, accesul e nelimitat fara sa fie nevoie de decizie judecatoreasca. Vinzi amplificatoare cu lampi si ai succes? Se ingramadeste lumea la poarta servisului tau auto? Ai laborator de prajituri? Oricine iti poate prelua afacerea sa te elimine, sa preia ei succesul tau avand toate ingredientele din baza de date: de unde cumperi, ce cumperi, in ce cantitati cumperi, ce cantitati au iesit de pe linia de productie, totul la virgula.

Iti iei papusa gonflabila? Ai pus-o - daca nu predai de buna voie afacerea, te da public iar presa are ea grija de tine. Ca si presa e tot cu ouale in menghina serverelor alora, si trebuie sa faca ce i se spune.

Au zis ca nu ii intereseaza ce se cumpara. Crezi? Nu-i crede, inca de dinainte de Fanarioti statul una a zis si alta a facut: ii intereseaza ca de-aia le cer.

Furnizorii sunt notificati sa n-aibe de-a face cu un anume set de firme, clientii sunt atrasi cu oferte mai ieftine de la cei mari care au preluat abuziv prin metoda explicata mai sus. Ati prins ideea? De ce pe ziare/pe TV nimeni nu deschide gura sa ne spuna din ce cauza de la inceputul anului de cand au bagat e-totalitarismul s-au inchis o gramada imensa de IMM-uri?

Simplu, preluare abuziva a afacerilor cum s-a intamplat cu supermarketurile care au bagat in faliment micile magazine de cartier.

Aaa, esti persoana fizica? Stai asa ca nu scapi. Si metoda pentru persoanele fizice a fost testata inca de prin anii 30 in toata europa. Astazi in loc de dubele alea negre ale sigurantei/securitatii conduse de vechii dar actualii conducatori, care ridicau oamenii cinstiti din case la 3 dimineata, stii ce au inventat? Decizia unilaterala de impunere. Atentie, titlul oficial este o minciuna prin omisiune pentru ca din el au omis cuvantul cel taiat si subliniat.

Daca inainte te lua duba la 3 dimineata si nu se stia daca din beciurile intunecoase vei mai iesi liber sau in viata... acuma lasi inmormantare, cununie, spovedanie, botez, loc de munca, familie, vacanta, somn si te duci acolo sa dai cu subsemnatul in termenul impus unilateral, nestiind daca vei mai iesi de acolo liber cu vise, sperante, aspiratii, bucurii si planuri de viitor pentru viata. Fereasca sfantul sa apara in evidenta de cheltuieli ca e mai mare decat evidenta dupa care ai muncit (in iobagie). Din "iobag" iesi "ti-o bag" stors bine de nu-ti mai arde de vise. Pe timpurile celelalte de obicei de la beci ieseau oamenii batuti si calcati in picioare dar bucuroși ca au scapat. Azi de la ghiseu ai sa iesi direct pacient la Balaceanca.

Metoda asta de tip e-conformare parca nici nu-ti vine sa crezi ca a fost scornita de minte omeneasca. A fost testata pe timpul covidului.

Spor la cosmaruri. Daca ai ajuns de-ai citit cuvant cu cuvant pana aici, la noapte garantat nu mai dormi.

Link spre comentariu

Si exista alternativa sau ce ?

Oau , suntem vanduti altora , ce noutate , credeam ca suntem de capul nostru si facem ce vrem noi

Ma duc sa nu dorm , noapte buna

Da , de anul viitor trebuie trimis trimestrial si SAF-T

Link spre comentariu
Acum 26 minute, skaarj a spus:

Iti iei papusa gonflabila?

Am vazut mai demult un reportaj despre Google pe Dicovery sau pe un post asemanator. Stii de ce pagina este alba? Pt ca Google are contract cu marii producatori sa afle profilul cumparatorului dintr-o anumita regiune in functie de cautari.

Ca vrei nustiu ce masina e una, dar cand te apuci sa cauti e altceva. Si uite-asa iti pune soarta mana in cap si te trezesti ca poti cumpara masina la pretul pe care il doresti, culoara pe care o doresti, niste dotari, ca in ansamblu sa fii multumit. 

De ce crezi ca anaful stie care sunt gusturile romanilor cand acolo sunt numai o mica parte dintre ei, majoritatea plangaciosi, iar papusa facuta dupa profilul lor nu se vinde.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, skaarj a spus:

Sau emigram prin Africa. Prin Botswana moneda lor poarta denumirea caracteristica atitudinii mai-marilor nostri iubiti conducatori.

Când tu ca popor nu îți poți croi singur destinul, iar conducătorii tăi (cei ajunși prin orice mijloace ,,sus,,) își văd doar propriile interese, nu poți decât ,,să mergi cu turma,, fiind ghidați de alții, din afară. Ce ne mai mirăm ?  Asta ne definește ca popor, ăștia suntem (în majoritate).

Iar cum majoritatea decide..... Amintiți-vă balada ,,Miorița,,.

În ciuda avertismentelor, ciobanul nu luptă cu soarta, ci se resemnează cu ideea morții iminente....

Noi nu mai avem scăpare...vom avea mereu conducători proști și corupți.

S-au dus vremurile unui Titulescu, Nicolae Iorga.

Să mai și glumim, că așa e românul, face haz de necaz.....mai poți face altceva ?

Nu e nimic intenționat ,,licențios,,când e doar o potrivire accidentală de cuvinte.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Pula_botswaneză

Să nu mai zic de orașul din Croația cu același nume, ce facem când trebuie să îl spunem în public ?

Îl modificăm, că e ,,licențios,, ??? Just a question....

Ce fac americanii când trebuie să-l menționeze pe Dick Cheney ?

Link spre comentariu
Vizitator

Apropo de cenzură, youtube cenzurează hooker :)

Nu ai cum să-l cauți pe John Lee. La sugestii zic.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator

În limba croată, cuvântul „ula” nu înseamnă „bazin”. În croată, „bazin” se traduce ca „bazen” sau „plivalište” când se referă la un bazin de înot.

Însă, în unele dialecte ale limbii sârbe (care este foarte apropiată de croată), „ula” poate însemna „bazin” sau „rezervor”, dar aceasta nu este utilizarea standard și comună în croată. Aceasta ar putea crea confuzii, dar în croată standard „ula” este predominant cunoscută ca numele orașului din Istria.

Translate așa îmi dădea...

În cazul monedei e ploaie..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări