TVserv Postat Iulie 16 Autor Partajează Postat Iulie 16 Acum 8 minute, validae a spus: Era o vorbă...,,nu plătește bogatul, ci vinovatul,,. Am vrea servicii publice exemplare, dar să nu plătim nimic statului dacă se poate. Și nu mă refer la cei ce muncesc corect și plătesc impozite pe salariu.Ci la unii ,,asistați social,, cu Mercedes la poartă.... ,,Statul,, suntem tot noi cetățenii până la urmă, nu doar cei ce ne conduc. Unii n-au beneficiat niciodată de servicii medicale, se spune. Dar aveți idee ce înseamnă o singură zi de spitalizare, atunci când se întâmplă vreo belea ? Că nimeni nu e imun la orice sau nemuritor... Întrebați pe un prieten care știe... Aici nu se pune problema daca sa platim sau nu TVA, ori impozit, ci despre noile ordonante fiscale care transforma orice cetatean sau orice patron in evazionist, nu conteaza ca zeci de an a platit la zi. Cercetati putin problema angrenajului eFactura, eTVA, eProprietate, treaba e ambalata fain, dar va pune in cap toata economia. Tinta e micul intreprinzator, IMM-uri se vor inchide cu zecile de mii, iar evaziunea va ramane la fel, sau poate chiar va creste. Acum 38 minute, daniels a spus: Inteleg ca vrei sa fii ironic. Ai fost in piata intr-un oras mai maricel? Te-ai intrebat cam ce sume isi schimba proprietarul zilnic in acel loc? Habar nu am, la mine in oras "proprietarul" pietei e primaria Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 Datoriile sunt fiscalizate, chiar daca nu sunt platite. Aici e vorba de marfuri si servicii care circula fara facturi. Asta vor sa faca prin efactura. Acum 8 minute, doru3160 a spus: Ca sa fiu inteles, persoana in cauza nu cere ajutor social, deci nu primeste, e intretinuta de parinti, nu are rost sa intru mai mult in amanunte. E la varsta la care spitalul doar la urgenta se poate vedea. Si in conditiile astea, ii trimite statul somatie ca o executa silit daca nu achita suma aia? Acum inteleg ca trebuie sa dam statului, si fie primit, peste 40% din castigul lunar la stat se duce. Ca sa nu mai vorbim si de restul platit prin fel de fel de taxe si TVA. Dar cum ramane cu marii evazionisti? Sa mai amintim ca datoriile la buget le are statul prin regiile pe care le sponsorizeaza? Link spre comentariu
TVserv Postat Iulie 16 Autor Partajează Postat Iulie 16 Acum 7 minute, doru3160 a spus: Dar cum ramane cu marii evazionisti? La fel ca pana acum. Acum 3 minute, daniels a spus: Datoriile sunt fiscalizate, chiar daca nu sunt platite. Aici e vorba de marfuri si servicii care circula fara facturi. Asta vor sa faca prin efactura. Credeti ca cine n-a dat factura pana acum, va da de maine? Link spre comentariu
tenzen Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Eu am un SRL,de ex,dar cind vine vorba de facturi,evit treaba asta,nu din cauza ca trebuie redactate sau contabilizate ci din cauza ciobanului care,cu bita in mina,mina pina si cea mai indaratnica oaie.Am renuntat la colaborari cu alte firme din cauza e....urilor astea,am doar citeva facturi emise catre niste personaje ultracorecte,care au vrut neaparat sa testeze acest sistem minunat.Bineinteles,acestia nu vor beneficia de vreun serviciu de al meu pe restul duratei vietii.Apropo de spitale si costuri,uite ca am platit si spitalizari,si inca destule,cu meniuri pe ales si cazati ca la hotel peste 3 stele,mai ieftin decit la statul asta pe care unii colegi il ridica in rang suprem drept ultimul nostru salvator,unde stai ca in codru cu mincare infecta si nespalat cu zilele.As plati bucuros si scoli,spitale,pompieri,politisti numai de-ar disparea functionarii inutili de peste tot.Indiferent cit vom plati,niciodata nu vom avea servicii exemplare,nu va mai amagiti,la unii le-a trecut viata cu iluzii de acest gen. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Acum 3 ore, tenzen a spus: .Indiferent cit vom plati,niciodata nu vom avea servicii exemplare,nu va mai amagiti,la unii le-a trecut viata cu iluzii de acest gen. Sau altfel spus, nu putem plăti noi, cât pot fura ei. Acum 10 ore, daniels a spus: Datoriile sunt fiscalizate, chiar daca nu sunt platite. Aici e vorba de marfuri si servicii care circula fara facturi. Asta vor sa faca prin efactura. Eu am înțeles ce vor sa facă cu e factura, tu nu ai înțeles ce am vrut eu sa zic prin acel exemplu. În clasicul heirupism romanesc, anaf ul se pune cu tunurile pe astia mici și prăpăditi, și problema evaziunii nu o vor rezolva cu ăștia. Nu vor musca din marii evazionisti, pt că e prea mare imbucatura, se îneacă în secunda 2 și atunci vor prefera să omoare tot ce e dedesubt, ca să trăiască ei (bine). https://www.facebook.com/share/r/YVHJHyAeq3XxKmkD/ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 17 Administratori Partajează Postat Iulie 17 Tot ce se intampla in romania este o mare porcarie. astia dau tot pe cel care isi plateste taxele cinstit. Acum cica vor sa emita un fel de cnp fiscal... Eu propun sa le dai tot ce castigi si in schimb ei sa-ti dea de munca, casa si mancare ca tot suntem pentru ei un fel de sclavi pe plantatie. Te scuteste pe tine de a-ti cauta servici, casa, mancare iar ei sunt fericiti ca iau toti banii de la sclav, eazy pentru toata lumea Cred ca Ceasuescu moare de invidie Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Cum naiba sa dea tot in cel ce plateste corect? Nu platesti impozite mai mari. Iti trebuie doar o semnatura digitala care costa in jur de 250lei pe 3 ani. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 17 Administratori Partajează Postat Iulie 17 Acum 2 minute, daniels a spus: Cum naiba sa dea tot in cel ce plateste corect? Intreaba orice antreprenor cinstit cum "naiba" sta treaba... Link spre comentariu
cristi7521 Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Acum 4 minute, daniels a spus: Cum naiba sa dea tot in cel ce plateste corect? Nu platesti impozite mai mari. Iti trebuie doar o semnatura digitala care costa in jur de 250lei pe 3 ani. Ai preluat ce spun functionarii de la ANAF sau acolo lucrezi? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Ca tot se pomenea de Germania pe la inceput, credeti ca daca ar avea evaziunea noastra ar trai mai bine ca noi? Link spre comentariu
eos Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Acum 13 ore, daniels a spus: Datoriile sunt fiscalizate, chiar daca nu sunt platite. Aici e vorba de marfuri si servicii care circula fara facturi. Asta vor sa faca prin efactura. LA marfuri te inteleg ca trebuie urmarite prin factura da la servicii e putin mai complicat. Dau ca exemplu o spalatorie auto care vinde servicii si nu produse in sine.Individu respectiv a spalat 10 masini intr`o zi da a scos bon doar pe 2-3 masini.Pe restu a facut evaziune ca nu a inregistrat prin bon ce a incasat mai este si neplatitor de tva. Oricum grosu evaziunii nu vinde de aici Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 17 Administratori Partajează Postat Iulie 17 Acum 50 minute, daniels a spus: Ca tot se pomenea de Germania pe la inceput, credeti ca daca ar avea evaziunea noastra ar trai mai bine ca noi? Evaziunea NU o fac cei care DEJA se conformau ci cei care NU elibereaza facturi sau fac afaceri evitant taxarea. Evaziunea NU se face nici de o baba care vinde 3 fire de patrunjel. Unii au cap doar pe post de umbrela ca sa nu le ploua in gat si inghit toate minciunile unuia cu 5 facultati dar care nu stie nici o limba streina, aka bolos Ei(parazitii de la conducere) trebuie sa caute pe cei care fac adevarata evaziune si nu sa impovareze tot pe cei cinstiti dar poate nu vor si atunci ne vand gogosi Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Da domnule asa e, atunci cum naiba se face ca pe o parte se spune ca face totul fiscalizat si tot aceiasi persoana se plange de abuzuri? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 17 Administratori Partajează Postat Iulie 17 Acum 9 minute, daniels a spus: spune ca face totul fiscalizat si tot aceiasi persoana se plange de abuzuri? Pentru ca o tona de hartii in plus si tot felul de prostii cum este etva impovareaza firmele cu hartii, declaratii si alte zbenguieli in PLUS. Ce-i asa de greu de inteles ? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Nu e nici o tona de hartii. De ex un program de contabilitate iti poate genera toate formularele care trebuiesc raportate, balante si ce vrei tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate