Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar mosfet FSW25N50

modoran

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

3

• iuliantv

2

• misuraelectronic

1

• dumitrumy

1

Top autori în acest subiect

La 14.07.2024 la 15:43, modoran a spus:

Cumpar acest mosfet, o bucata ( sau eventual doua ). E folosit pe partea de iesire a unui invertor auto.

Sau daca aveti alt echivalent cat mai apropiat ( sunt 8 bucati in total, doar unul este defect, invertorul functioneaza si fara el ).

FSW25N50A-IPS.pdfIndisponibil

Extinde  

se mai gasesc prin surse de plasma ,daca nu ma insel si in y-sus plasme,

in modele mai vechi 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  La 14.07.2024 la 16:56, iuliantv a spus:

se mai gasesc prin surse de plasma ,DACA NU MA INSEL  si in y-sus plasme,

in modele mai vechi 

Extinde  

ba tocmai  ca  te  inseli ... acest  tranzistor  este  o  pocnitoare  chinezeasca  de  2  bani  gauriti  si  nu  a  echipat  niciodata  never-ever  nici  surse  de  plasma , nici  module  y-sus  ... nu exista pe  fatza  pamintului  fabricant  de  plasme  care  sa  nu  fi  utilizat  exclusiv  numai si  numai  tranzistoare  de  putere  mosfet si /sau  igbt  MBR ... 

asemenea  gunoaie  de  tranzistoare  se  intilnesc  cu  precadere  in  invertoare chinezesti  de  la  12v dc  la  230v ca ...

Link spre comentariu

,,modoran

20n60c3 este igbt, oricum am comandat WMJ25N50D1B la tme , sa vedem când ajunge și daca va funcționa,,

da aveti dreptate mi.a scapat c3-ul

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

20n60c3 este igbt, oricum am comandat WMJ25N50D1B la tme , sa vedem când ajunge și daca va funcționa.

Link spre comentariu
  La 14.07.2024 la 15:43, modoran a spus:

E folosit pe partea de iesire a unui invertor auto.

Extinde  

In ce etaj ?

Mai concret .

E singur sau sunt perechi ?

Posibil sa fie mai rau cu el decat fara .

Link spre comentariu
Postat (editat)

Pe iesire ( cred ca foloseste un fel de punte, o diagonala este iesirea de 230V, cealalta vine din trafo printr-o siguranta ). Este invertor cu "unda modificata". Sunt 8 bucati, cate 2 in paralel ( cred ). Am cumparat 4 bucati, stiu ca trebuiau schimbati toti 8, dar ...

Editat de modoran
Link spre comentariu
  La 16.07.2024 la 14:03, modoran a spus:

Pe iesire ( cred ca foloseste un fel de punte, o diagonala este iesirea de 230V, cealalta vine din trafo printr-o siguranta ). Este invertor cu "unda modificata". Sunt 8 bucati, cate 2 in paralel ( cred ). Am cumparat 4 bucati, stiu ca trebuiau schimbati toti 8, dar ...

Extinde  

Daca e cu unda modificata nu mai conteaza daca ii schimbi pe toti sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări