Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie AGM

Costi1234

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut120v

2

• Ovidanie

1

• q_acdc

1

• Costi1234

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cinstit, nu, depinde daca are 9 dupa ce a fost descarcata azi sau are mai de mult timp, daca tocmai  ai descarcat-o si stii ca e buna, se poate folosi, daca are 9v mai de mult are o celula morta.

In acest caz nu are sens facut un test de capacitate, poti sa o pui la incarcat c/10, daca tensiunea urca rapid peste 13v sau nu trece dupa 6 ore de 13v nu mai e buna.

Referitor la acumulatoarele plumb acid  cele cu placi plane, indiferent de tip se degradeaza repede, sulfatarea umfla si distruge placile.

Au inceput sa se gasesca acumulataore cu placi tubulare cu gel Semitractiune OPZV, astea sunt mult mai durabile, poate gasesti unele de carucior perntru persoane cu handicap sau de scooter.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu

Dacă bateria era bună și accidental ai supradescărcat-o, să zicem că ai uitat pozițiile aprinse peste noapte, ai șanse mari ca acea baterie să fie ok după ce o reîncarci. Dar dacă bateria aia o ții o săptămână descărcata sub 10 volți, nu mai are sens să o resuscitezi.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Ovidanie a spus:

Dacă bateria era bună și accidental ai supradescărcat-o, să zicem că ai uitat pozițiile aprinse peste noapte, ai șanse mari ca acea baterie să fie ok după ce o reîncarci. Dar dacă bateria aia o ții o săptămână descărcata sub 10 volți, nu mai are sens să o resuscitezi.

Dupa o stationare in service si dupa o plata de 8200 lei am plecat cu bateria descarcata!!!(reprezentata ) Au tinut mortis sa schimb bateria .Cica este veche 4 ani ,(cand am lasat-o nu aveam probleme) Am incarcat bateria si tot aveam erori in bord  si nu functiona start stopul. Am gasit pe net o procedura de resetare (pedala frana si faza lunga ) si nu mai am probleme .(fara erori in bord si start stopul functional)

Link spre comentariu

D-nule @Costi1234 sunteți extrem de zgârcit în "prezentarea" respectivei baterii. După părerea mea ar fi trebuit să prezentați datele tehnice complete și tot istoricul pe care îl cunoașteți ale bateriei respective.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări