BRANCA Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Vrabia mălai visează: https://www.upday.com/uk/calls-for-extra-bank-holiday-if-england-win-the-euros Asta după ce albionarii au beneficiat de un 11 metru aiurea în meciul cu Olanda! Dacă nu mă înşel şi în meciul cu Serbia au fost ajutați... Deci meciuri pe bune,fairplay,arbitraj corect la Euro 2024?Şi mai susținem că avem sistemul VAR infailibil!... Mi-aduc aminte şi de meciul RO cu Olanda când ne-au "executat" un jucător şi nu s-a întâmplat nimic! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 13 Autor Partajează Postat Iulie 13 A zis unul la TV:"după joc Spania,după noroc Anglia"!... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Ar fi si pacat sa nu castige Spania... Mie mai mi-a placut Giorgia si Turcia. As fi vrut o finala Romania-Ucraina... dar n-a fost sa fie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 14 Autor Partajează Postat Iulie 14 Blacksmith.Beleaua cea mai mare a echipelor de fotbal româneşti e că nu au mentalitate de luptător!Când intră tracul în jucători li se înmoaie picioarele şi greşesc pase în 2 m!! Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 D-nule Blacksmith, eu consider că Georgia a jucat totuși chiar mai bine decât Giorgia. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 (editat) Era vorba de Giorgia, campioana la fotbal pe plaja! Editat Iulie 14 de dumitrumy greseli scriere Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Acum am înțeles și eu... Mulțumesc! Se pare că am făcut o confuzie; eu mă gândeam la madam' Meloni. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Bai, eu nustiu ce dreacu are Ianis asta in cap... Si-a pus nunta exact in ziua cu finala la Euro. Daca ajungea Romania in finala, ce facea ? Nu gandeste, pe bune ! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Acum 33 minute, Blacksmith a spus: Nu gandeste, pe bune ! Gândește și încă foarte bine pentru că știa exact nivelul echipei naționale. Șansa să ajungă România în finală era egală cu șansa mea de a câștiga la LOTO (nu joc). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Hai ca s-a facut dreptate... Link spre comentariu
validae Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Exact după cum au jucat....era prea de tot să mai aibă și acum noroc chior englezii.Să fie supermulțumiți că au ajuns cum au ajuns în finală... Link spre comentariu
Postări Recomandate