Winstar Postat Iulie 11, 2024 Partajează Postat Iulie 11, 2024 Salutare! Vreau sa instalez Windows 11 la acest laptop si nu detecteaza stick-ul USB. Am incercat stick-ul la alt laptop si il detecteaza, incepe instalarea fara probleme. Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 11, 2024 Partajează Postat Iulie 11, 2024 Incearca Media Creation Tool să faci usb-ul bootabil. Link spre comentariu
Winstar Postat Iulie 11, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2024 L-am facut cu Rufus. Laptop-ul meu il detecteaza fara probleme. Acest Lenovo nu il detecteaza si nici nu pare sa fie in regula meniul de boot ... Nu apare stick-ul USB la optiuni. Arata doar SSD-ul ... Link spre comentariu
eos Postat Iulie 11, 2024 Partajează Postat Iulie 11, 2024 Incercati si varianta conectarii stickului printr`un adaptor de la usb normal la usb c ca laptopul acela sigur are si usb c Link spre comentariu
Winstar Postat Iulie 20, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2024 Am reusit cu Rufus 3.16. Va multumesc pentru feedback. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum