Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta AHX 2030

kelloo_bro

Postări Recomandate

Hy!sunt mai nou printre voi si as avea si eu o rugaminte.de curand am cumparat un difuzor SAL AHX 2030 si as vrea sa stiu ce incinta s-ar potrivi cel mai bine.Nu il folosesc in casa, ci in masina.deocamdata l-am montat intr-o cutie la intamplare care o aveam pe acasa.nu se aude rau, dar problema e ca in functie de melodii, la unele lipsesc anumite frecvente.am incercat si cu un crossover si fara si e cam la fel!Ma gandeam sa imi cumpar o cutie hexagonala, un tub!ce parere aveti?alte pareri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kelloo_bro

2

• adircf

1

• Solim

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Acolo ai cutie de la ei,imparti la 2 volumul si pui doar 1 tub.Sa nu te astepti la prea multe,sunt difuri 'chinezesti'uite si niste parametrii din catalog,cat de apropiati cu cei ai difului tau sunt ,asta nu stiufs 33hzrdc 3.9sd 219cmpqms 5,09qes 0,39qts 0,36vas 31,93Lmms 39,3grms 1,94 kg/scms 0.47 mm/NL 3,07 mhBL 9.37 tmgaura montaj 183mmBafta :smt003

Link spre comentariu

Ms pt parametrii, dar nu m-ai inteles, eu nu vreau sa imi fac o incinta ci as vrea sa imi cumpar o incinta, un tub hexagonal, ceva de genu acestuia din poza!ce parere ai, crezi ca s-ar auzi ceva?a si inca ceva: ce cutii suna mai bine, tuburile rotunde sau cele hexagonale, ca acela din poza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări