FLONE Postat Iulie 10, 2024 Partajează Postat Iulie 10, 2024 (editat) Salut, caut si eu un SVI2004A bun sau defect. Sau CI-uri defect SVI2003, SVI4003 sau SVI4004. Sau din seria SVI3000. Multumesc anticipat, Editat Iulie 10, 2024 de FLONE Link spre comentariu
marius_amp Postat Iulie 29, 2024 Partajează Postat Iulie 29, 2024 Cautati si in lista de aici. https://www.elforum.info/topic/161579-vand-componente-electronice-toate-sunt-noi-utilizabile-in-reparatii-tv-audiofrigidere-etca/?do=findComment&comment=2230856 Link spre comentariu
FLONE Postat Iulie 29, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2024 Salut, multumesc. Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 (editat) UP. Nu am reusit sa gasesc un CI original bun/defect inca. Sau doua tranzistoare 2SC2532 in capsula smd. Multumesc Editat Ianuarie 10 de FLONE Link spre comentariu
Iomis Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Salutari, Un SU-V4X argintiu v-ar interesa? Cin' su' de lei. Plus transport cu Posta Romana. Desi functional, se da ca defect pt. ca a fost reconditionat de un vesnic incepator si stiu ca se doresc virgine... Mundoarfe, alea-alea... Inlocuiti 1123/2631 cu ceva in capsule TO-126... Noile RCA-uri aurite nu-s prea aliniate, in rest, im-pe-ca-bil. Cu placere ofer poze si detalii suplimentare in privat, daca doriti, desigur. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum