Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare frigider cu doua usi

artdesign

Postări Recomandate

Puteti sa-mi recomandati un model de frigider cu doua usi ?
Detin o combina frigorifica GORENJE ( are congelator cu 4 sertare ) de mai bine de 12 ani si care si-a facut treaba in acest timp.
M-ar interesa sa cumpar un frigider care sa aiba doar un sertar pentru congelare iar bugetul maxim alocat este de 2000 lei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• artdesign

2

• dragostalpau

1

• 22euu

1

Top autori în acest subiect

validae

Cel mai bine ar fi să dați o raită printr-un magazin de profil, gen Altex și să le vedeți pe viu.

Sunt aspecte care pot scăpa doar de la o simplă recomandare a cuiva, chiar bine intenționat....

Ca marcă serioasă și cu o calitate probată în timp, eu unul aș recomanda LG....

Link spre comentariu
Acum 7 minute, validae a spus:

Cel mai bine ar fi să dați o raită printr-un magazin de profil, gen Altex și să le vedeți pe viu.

Sunt aspecte care pot scăpa doar de la o simplă recomandare a cuiva, chiar bine intenționat....

Ca marcă serioasă și cu o calitate probată în timp, eu unul aș recomanda LG....

Recomand ca si colegul, marca LG. Cam sunt lideri pe piata frigiderelor/combinelor si sunt extrem de fiabile!

Link spre comentariu

subscriu ...LIEBHERR  rules  ! daca  poti  intreba  vinzatorul  ce  fel  de  compresor  are  , sau  daca  te  poti  uita  cumva  personal ...atunci  daca  are  compresor  ASPERA , atunci  poti  sa  il  cumperi  cu  ochii  inchisi  , fara  alte  verificari  suplimentare ...LG  egal gunoaie ...

daca  accepti  cumva  ideea  de  SH , atunci  iti  pot  da  eu  tf  unui  prieten  care  vinde  un  LIEBHERR  DE  290L  , adus  din  Italia , cu  aprox 700 ron ... taica-su  lucreaza  in  italia  la  un  service  de  electrocasnice  si  ii  trimite  periodic  prietenului  marfa  buna , ca  sa  mai  faca  si  el  de-o  ciorba ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
validae

Asta cu ,,LG egal gunoaie,, să i-o spui lu mutu. Probabil ai auzit la vreun prieten...

Eu am de 6 ani un frigider LG (combină) cu două uși, dar nu am dat 2000 Lei, ci 2800 Lei și nu am absolut nimic de reproșat.Funcționează și arată ca atunci când l-am luat.

Față de Whirlpool, Arctic sau Beko, e parfum, am avut și din astea și după un an erau ruginite.Asta dacă vorbim doar de tăblărie, iar compresorul liniar LG e garantat 10 ani....

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile pe care le-ati dat.

@misuraelectronic:
Acum aud de frigidere marca LIEBHERR .

@validae:
Avand in vedere ca detin o masina de spalat marca LG F4WV308S6TE ( si de care sunt foarte multumit) de vreo 2 ani, o sa merg tot pe LG.
Imi puteti recomanda un model anume de la LG ( o sa suplimentez bugetul alocat ) ?

Link spre comentariu
validae

Combina mea este modelul de mai jos.

https://www.emag.ro/combina-frigorifica-lg-no-frost-312-l-h-190-cm-clasa-a-argintiu-inchis-gbb39dsdz/pd/D79FZKBBM/#reviews-section

Are și Wi-Fi și autodiagnoză, afișaj led pe ușa frontală.

Cum scriam anterior, sunt foarte mulțumit de ea, singurul lucru pe minus ar fi fragilitatea sertarelor congelatorului, dacă se înțepenesc, nu trebuie forțate că se fisurează.În rest nu am ce-i reproșa, merge pe al șaptelea an...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări