artdesign Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 Puteti sa-mi recomandati un model de frigider cu doua usi ? Detin o combina frigorifica GORENJE ( are congelator cu 4 sertare ) de mai bine de 12 ani si care si-a facut treaba in acest timp. M-ar interesa sa cumpar un frigider care sa aiba doar un sertar pentru congelare iar bugetul maxim alocat este de 2000 lei. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 Cel mai bine ar fi să dați o raită printr-un magazin de profil, gen Altex și să le vedeți pe viu. Sunt aspecte care pot scăpa doar de la o simplă recomandare a cuiva, chiar bine intenționat.... Ca marcă serioasă și cu o calitate probată în timp, eu unul aș recomanda LG.... Link spre comentariu
22euu Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 Acum 7 minute, validae a spus: Cel mai bine ar fi să dați o raită printr-un magazin de profil, gen Altex și să le vedeți pe viu. Sunt aspecte care pot scăpa doar de la o simplă recomandare a cuiva, chiar bine intenționat.... Ca marcă serioasă și cu o calitate probată în timp, eu unul aș recomanda LG.... Recomand ca si colegul, marca LG. Cam sunt lideri pe piata frigiderelor/combinelor si sunt extrem de fiabile! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 https://www.emag.ro/combina-frigorifica-liebherr-265l-smartfrost-clasa-f-h-161-2-cm-alb-cu-281/pd/D52X8NMBM/ sau ieftineala https://www.emag.ro/frigider-cu-doua-usi-liebherr-233-l-clasa-e-variospace-smartfrost-h-140-1-cm-inox-ctpele231-26/pd/DX7XXPYBM/?ref=fam#Gri Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 (editat) subscriu ...LIEBHERR rules ! daca poti intreba vinzatorul ce fel de compresor are , sau daca te poti uita cumva personal ...atunci daca are compresor ASPERA , atunci poti sa il cumperi cu ochii inchisi , fara alte verificari suplimentare ...LG egal gunoaie ... daca accepti cumva ideea de SH , atunci iti pot da eu tf unui prieten care vinde un LIEBHERR DE 290L , adus din Italia , cu aprox 700 ron ... taica-su lucreaza in italia la un service de electrocasnice si ii trimite periodic prietenului marfa buna , ca sa mai faca si el de-o ciorba ... Editat Iulie 10 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 Asta cu ,,LG egal gunoaie,, să i-o spui lu mutu. Probabil ai auzit la vreun prieten... Eu am de 6 ani un frigider LG (combină) cu două uși, dar nu am dat 2000 Lei, ci 2800 Lei și nu am absolut nimic de reproșat.Funcționează și arată ca atunci când l-am luat. Față de Whirlpool, Arctic sau Beko, e parfum, am avut și din astea și după un an erau ruginite.Asta dacă vorbim doar de tăblărie, iar compresorul liniar LG e garantat 10 ani.... Link spre comentariu
artdesign Postat Iulie 11 Autor Partajează Postat Iulie 11 Va multumesc tuturor pentru raspunsurile pe care le-ati dat. @misuraelectronic: Acum aud de frigidere marca LIEBHERR . @validae: Avand in vedere ca detin o masina de spalat marca LG F4WV308S6TE ( si de care sunt foarte multumit) de vreo 2 ani, o sa merg tot pe LG. Imi puteti recomanda un model anume de la LG ( o sa suplimentez bugetul alocat ) ? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11 Partajează Postat Iulie 11 Combina mea este modelul de mai jos. https://www.emag.ro/combina-frigorifica-lg-no-frost-312-l-h-190-cm-clasa-a-argintiu-inchis-gbb39dsdz/pd/D79FZKBBM/#reviews-section Are și Wi-Fi și autodiagnoză, afișaj led pe ușa frontală. Cum scriam anterior, sunt foarte mulțumit de ea, singurul lucru pe minus ar fi fragilitatea sertarelor congelatorului, dacă se înțepenesc, nu trebuie forțate că se fisurează.În rest nu am ce-i reproșa, merge pe al șaptelea an... Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 11 Partajează Postat Iulie 11 deluat in consideratie si SAMSUNG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum