Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tiuit in difuzoare cv9203h-q42

mercenarx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

8

• antonvasileeee

8

• modoran

2

• Florinel TV

2

Acum 8 ore, misuraelectronic a spus:

gresit  total , stimati  tovarasi ... nici  o  gara  nu  are  rda3118e28 , care  este  un  gunoi  chinezesc   cu  tpa3118d2 , care  este  un  integrat  serios produs  de  Texas Instruments ...

in  alta  ordine  de  idei , nici  macare  nu  au  acelasi  nr  de  pini ... China  are  28  de  pini , iar  Texas  are  32  de  pini ...

Tovarase,  rda3118 este echivalent cu tpa3110. Mare minune că nu e cunoscută treaba asta. 

Link spre comentariu

Asta se poate verifica rapid, luand semnal de pe intrare ( fara final montat ) spre amplificator extern. Nu se aude nimic, e finalul, se aude in continuare e alta problema.

Link spre comentariu
La 13.07.2024 la 11:33, modoran a spus:

Asta se poate verifica rapid, luand semnal de pe intrare ( fara final montat ) spre amplificator extern. Nu se aude nimic, e finalul, se aude in continuare e alta problema.

da, alta este problema , si anume procesoru..

cu ci sunet scos, am acel brum in ambele intrari (pini 3 si 12),verificat cu osciloscopul

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

mi-a mai venit un tv cu aceeasi placa , tot traznit, dupa repararea sursei , acelasi tiuit peste sunet ..

am observat insa ca numai la placa asta se intampla problema cu sunetul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări