Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

B 8406 - I.P.R.S.

deneinvins

Postări Recomandate

În vremurile trecute I.P.R.S. Băneasa a produs un kit - Corector de ton pe 5 benzi - avînd codul B 8406. Dacă aveți cumva schema acestui modul, vă rog să mi-o împrumutați. Sau poate știți vreun link către o imagine a acestei scheme. Mulțumesc.

Editat de deneinvins
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

2

• vikingul38

1

• cipcirip

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Am si eu 2 module de acest gen.....Stiu ca functiona in vremuri ,,,apuse''.....ma gandeam sa le mai schimb din tranzistori (care sunt bc 171) si s-o folosesc...MERITA ??? sau mai bine un corector cu tl 072?????

Link spre comentariu

Am si eu 2 module de acest gen.....Stiu ca functiona in vremuri ,,,apuse''.....ma gandeam sa le mai schimb din tranzistori (care sunt bc 171) si s-o folosesc...MERITA ??? sau mai bine un corector cu tl 072?????

nu crezi ca la integrate ai zgomotul mai mic ??
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Mul?umesc tuturor pentru schemele ?i sfaturile trimise.Am f?cut acest corector, cu urm?toarele artificii :- alimentare de 30V stabilizat?.- alimentare de 15V stabilizat? (cu LM7815).- tranzistori BC413.- componente de calitate, testate, cablaj aerisit, înc?rcat cu cositor, ecranat, cabluri ecranate, etc.Am ob?inut rezultate mul?umitoare. O ureche neavizat? poate aprecia c? : "se aude bine".Totu?i pentru preten?iile mele am recurs la un egalizator consacrat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări