Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circular cu incizor

florynyk

Postări Recomandate

Buna seara dragi prieteni, am cumparat la mana a doua un circular cu incizor Holzmann pentru taiat pal, e model mai vechi si anume FKS 350 VP-3200 functioneaza bine dar nu stiu de ce dupa ce opresc motorul se mai aude un bazait circa 3-4 secunde ca si cand ar mai ramane motorul alimentat cu curent, poate cineva sa imi explice  de ce se intampla acest lucru sau sa imi dea o schema electrica sa inteleg ce se intampla, sa nu fie cumva vreo defectiune. Astept un reaspuns, va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florynyk

5

• validae

2

• flomar60

1

Top autori în acest subiect

validae

Câtă vreme după ce-l oprești nu se mai rotește nimic, nu văd de ce îți faci probleme.Posibil să aibă un contactor temporizat, ce se decuplează mai târziu, ori frână electromagnetică.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, validae a spus:

Câtă vreme după ce-l oprești nu se mai rotește nimic, nu văd de ce îți faci probleme.Posibil să aibă un contactor temporizat, ce se decuplează mai târziu, ori frână electromagnetică.

Buna seara, imi fac probleme pentru motor sa nu mi se arda ca se aude ca si cand e in 2 faze si am dat o gramaduta de lovele pe aparat.

Link spre comentariu
validae

Dacă ai putea face niște poze clare de aproape cu partea electrică, poate observăm ceva....

Link spre comentariu
Acum 6 minute, validae a spus:

Dacă ai putea face niște poze clare de aproape cu partea electrică, poate observăm ceva....

Da o sa desfac tabloul si revin cu poze in urmatoarele zile, multumesc.

Link spre comentariu

În tabloul electric există un contactor care cuplează alimentarea generală.... după oprirea motorului,  acest contactor mai rămâne cuplat timp de câteva secunde printr-un temporizator electronic.... zgomotul pe care îl auziți este generat de miezul magnetic al bobinei contactorului... utilajul este producție italiană? 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, flomar60 a spus:

În tabloul electric există un contactor care cuplează alimentarea generală.... după oprirea motorului,  acest contactor mai rămâne cuplat timp de câteva secunde printr-un temporizator electronic.... zgomotul pe care îl auziți este generat de miezul magnetic al bobinei contactorului... utilajul este producție italiană? 

Buna dimineata, utilajul e produs de Holzmann Austria

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări