Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Demontare display TV Samsung

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Păi aia e o folie adezivă ca un scoci, o dai jos cu grijă să n-o rupi și o montezi la fel cum ai dat-o jos. Se pare că producătorul a ales soluția asta ca să nu se complice cu clipsuri prea multe de fixare a panelului....

Link spre comentariu

Folia are rol decorativ si este de regula de culoare neagra sau argintie.

Sub folie se afla suruburi de fixare a ramei de fier.

Undeva in partea de jos a ramei ar trebui sa se afle unul din capatul foliei adezive.

Link spre comentariu
Acum 26 minute, validae a spus:

Păi aia e o folie adezivă ca un scoci, o dai jos cu grijă să n-o rupi și o montezi la fel cum ai dat-o jos. Se pare că producătorul a ales soluția asta ca să nu se complice cu clipsuri prea multe de fixare a panelului....

Se dezlipește foarte greu. Se întinde...

Link spre comentariu
Acum 12 minute, validae a spus:

Poate ar fi o soluție s-o tai pe contur, cu un cutter ascuțit sau lamă, cu grijă.Apoi lipești un scoci doar peste tăietură...

O sa încerc mâine sa vad variatele menționate mai sus. 

Link spre comentariu

stau si ma gandesc,ce curaj aveti sa desfaceti displayul ,daca va inpotmoliti intr.o bada adeziva.

se gaseste banda alba in magazine in caz de se distruge cea originala,am desfacut cateva es5000 es6000 es7000 nu m.am impotmolit in acea banda,deobicei e mai dura,si se recupereaza usor

in cel mai rau caz puteti vopsi in alb partea metalica expusa spre exterior,care deobicei e vopsita din fabrica

Link spre comentariu
Acum 3 ore, TVserv a spus:

In 15 ani n-am pus niciodata folia aia inapoi. Parca se gaseste si prin anumite modele de la seria F

la astea albe se vede urat partea metalica pe muchie,la cele negre nu se observa

totusi si astea albe parca au rama metalica vopsita.mi.e lene sa ma uit ca am 2 unul de 32 si unul de 40

Link spre comentariu
Chiar acum, iuliantv a spus:

la astea albe se vede urat partea metalica pe muchie,la cele negre nu se observa

totusi si astea albe parca au rama metalica vopsita.mi.e lene sa ma uit ca am 2 unul de 32 si unul de 40

Din fata nu se vede 🙂

Oricum clientii n-au greturi din astea, cand il intrebi ce tv are nu stie sa raspunda, desi se uita la el de 10ani

Link spre comentariu
Acum 2 ore, TVserv a spus:

Din fata nu se vede 🙂

Oricum clientii n-au greturi din astea, cand il intrebi ce tv are nu stie sa raspunda, desi se uita la el de 10ani

sant si clienti pretentiosi,ti.l aduc mizerabil si se plang la orice umbra mai ciudata dupa ce.i schimbi baretele led

e bine sa nu.i dai motive de ,,gargara inutila,,clientului si sa.l returnezi cam a fost dar si reparat  

recent am avut un client ce avea un apartament la vanzare si a cumparat un tv curbat de la mine nu la interesat zgarieturile de pe picior,dar sa uitat pe muchii,la rama,pe display,a zis ca il pune in perete si trebuie sa arate foarte bine ,nu era chiar impecabil.dar pana la urma i.am zis, e SH, e la jumatate de pret de magazin,daca vrea impecabil sa cumpere de la magazin

nu a mai zis nimic.la cumparat a plecat .si a uitat cablu de alimentare la mine,i.am dat mesaj si i.am spus ca la uitat ,dar nu e problema e un cablu uzual se gaseste usor 15-20lei unul de calitate

si la cca 8 zile ma trezesc ca ma suna ,ca are drum prin bacau ,si daca vreau sa.i dau cablu de alimentare

bineinteles ca i l.am dat

ne despart vre.o 40 km

oricum in cazul de fata banui ca propietarul e si depanatorul.si il vrea ,,impecabil,,

Link spre comentariu

Pe aia pretentiosi trebuie sa-i trimitem la plimbare, sau sa se duca la reprezentante sa plateasca de 7 ori o reparatie. Oricum cu noile ordonante, e facatura, etva e... or sa ramana putini activi care vor repara la preturi decente

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări