Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV PHILIPS 32PFL3404H/12

Postări Recomandate

Salutare colegii,

Vin si eu cu o problema la un TV PHILIPS 32PFL3404H/12 PCB: 715G3299-2.

Initial TV-ul prindea cateva canale analog cu imagine distorsionata. Nu mi-am batut capul prea mult cu ea fiind in jur de 100 lei una la mana a doua, am cumparat o alta placa de baza de la cineva de pe Publi24 iar aceasta a venit cu o alta problema. Nu are sunet! Ca final audio pe placa s-a montat un TDA8932BTW. Am verificat alimentarea amplificatorului, tensiunea OK in jur de 20V, nu imi dau seama daca primeste semnal audio la intrare intre pinii 2-3 respectiv 14-15. Am conectat o casca dar nu se aude nimic, lipsa totala semnal la intrare in Amp.. S-a mai confruntat cineva cu probleme asemanatoare la mizeriile astea de tv?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 8 minute, TVserv a spus:

Pune tunerul de pe cea fara sunet pe cealalta...

M-am gandit si la varianta asta. Mi-ar fi fost mai usor sa rezolv problema cu sunetul pentru ca deja am luat de pe cea cu tunnerul defect cateva componente si le-am mutat pe cea fara sunet.. Pana la urma am sa incerc si varianta cu tunnerul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări