antonvasileeee Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Cumpar elice pentru ventilator romanesc : https://postimg.cc/G9CQf1yk Plata cash sau ceva din vanzarile mele daca se potriveste pe nevoi . Pot fi si 2 buc . Link spre comentariu
kari Postat Iulie 4 Partajează Postat Iulie 4 Am una dar de nota 8 la gaura pentru ax are o problema. dar rezolvabila zic eu poza cu produsul doar pe watsapp 07444opt1817 asta daca pezinta interes Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iulie 4 Autor Partajează Postat Iulie 4 Ca de crapata este bucsa ? Link spre comentariu
kari Postat August 13 Partajează Postat August 13 Scuzele de rigoare asteptam un semn de la dvstra. mai sus vad ca e gresit nr. 0744481617 ca sa va trimit poza pe watsapp cu starea lui Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 13 Autor Partajează Postat August 13 Sa lasam whatsapp . Se pot pune aici sau in privat . Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 15 Autor Partajează Postat August 15 Sigur . Cererea era aici pe forum si aici ramane . Link spre comentariu
vasile barsan Postat August 15 Partajează Postat August 15 Salutari! daca asta este cea cautata (si inclin sa cred ca da), o aveti gratis dela mine.. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 15 Autor Partajează Postat August 15 Aceea este . Dar nu gratis ,poate ceva din vanzarile mele la scbimb ,sau poate vot pot ajuta cu ceva . Revin maine in privat . Multumesc . Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 22 Autor Partajează Postat August 22 (editat) Am primit elicea . Multumesc @vasile barsan . Editat August 22 de antonvasileeee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum