dan cod Postat Iulie 3, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2024 Eu am reușit sa o rezolv azi. Problema a fost ca s-a desprins un ferodou de pe un sabot(nu sunt nituiti ci lipiți) și s-a băgat peste celalalt. A ieșit greu de tot tamburul. Saboți noi(tot cu ferodul lipit) și gata treaba. Ca noua. Și la mine s-a aprins becul cel cu,, zigzag,, dar s-a stins singur după 50m rulați. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 3, 2024 Partajează Postat Iulie 3, 2024 Acum 50 minute, dan cod a spus: Saboți noi(tot cu ferodul lipit) și Erau de origine sau aftermarket? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 3, 2024 Partajează Postat Iulie 3, 2024 (editat) Nu-i primul caz cind se desface ferodoul de pe sabot, de aia am zic ca trebe ciocan mare... Daca n-ai cum sa rezolvi pe loc sabotul, blochezi conducta de frina si vii acasa unde rezolvi treaba. Asta este, cel mai bine ca a fost doar atita. P.S. nu va faceti probleme, si la aia nituiti se intimpla asta. Editat Iulie 3, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2024 Acum 45 minute, daniels a spus: Erau de origine sau aftermarket? Cred ca de origine. Acum 21 minute, Ion_Bumbu a spus: Nu-i primul caz cind se desface ferodoul de pe sabot, de aia am zic ca trebe ciocan mare... Daca n-ai cum sa rezolvi pe loc sabotul, blochezi conducta de frina si vii acasa unde rezolvi treaba. Asta este, cel mai bine ca a fost doar atita. P.S. nu va faceti probleme, si la aia nituiti se intimpla asta. Bine ca s-a rezolvat. Cred ca nu voi mai avea probleme ceva timp. Fac cam 10000 km pe an. Tamburi arătau foarte bine în interior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum