paul_ral Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Cumpăr tranzistor BFY-41. Multumesc Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Dacă nu lucrează la tensiune mare poți încerca 2N2218-2N2219,inclusiv variantele cu "A". Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Puteti incerca BF257, BF258, BF259. Link spre comentariu
paul_ral Postat Iulie 3 Autor Partajează Postat Iulie 3 Acum 3 ore, gusti_73 a spus: Puteti incerca BF257, BF258, BF259. In prezent în montaj este un BF258, aș dori să merg pe original. Este vorba de modulul de alimentare dintr-un Braun CSV-1000. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 6 Partajează Postat Iulie 6 Eu nu m-as chinui asa tare decat daca aparatul nu este al meu si posesorul vrea neaparat asta, sau sunt alte motive. Din punct de vedere functionalitate cred ca e suficient inlocuirea cu BF258. Link spre comentariu
paul_ral Postat Iulie 6 Autor Partajează Postat Iulie 6 (editat) Aparatul este al meu, am si tunerul din seria lui, respectiv CE-1000. Aparatul este incomplet, lipsă traf, place cu relee pentru schimbarea surselor dar ma incapațânez să-l pun pe picioare. Si tunerul a fost cu probleme, traf lipsa dar cu ajutorul celor de la Petra am rezolvat si acum e funcțional. Editat Iulie 6 de paul_ral Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum