Cilibiu Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Salut tuturor, caut persoana sau firma care realizeaza cablaje la comanda. Deocamdata am doar un cablaj de facut cu dimensiunile de 100x70mm si care contine intregrate cu capsule MSOP10. Cristi Petru nu se mai ocupa cu cablaje. Spor Link spre comentariu
costi_b Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Ai nevoie de proiectare PCB sau productie? Pentru productie trimite fisierele Gerber la JLCPCB si primesti 5 bucati la 20 lei cu transport in 2 saptamani. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 Salut. Am totul proiectat, folosesc ISIS/ARES, ce am uitat sa specific este ca am nevoie de el saptamana asta. Mersi de pont! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Vezi daca este disponibil https://www.elforum.info/topic/161272-realizare-cablaje-imprimate-electronice-de-calitate/#comment-2221879 Uite ca in decursul timpului am uitat la cineva am făcut cablaje pe forum dar mereu am fost mulțumit. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 (editat) Acum 3 ore, Cilibiu a spus: ...Cristea Petru nu se mai ocupa cu cablaje... Si eu am colaborat cu el foarte mult timp Editat Iulie 1 de Cilibiu Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 (editat) Mersi, ma dezavantajeaza ca comanda minima 10 buc (ar insemna 250 lei), iar timpul de exutare este de 2 saptamani. Sunt dispus sa platesc 100 lei pentru o bucata de 70x100mm dar sa o am saptamana asta, 250 lei deja e prea mult pentru un cablaj, prefer sa il fac pe cablaj de test. Editat Iulie 1 de Cilibiu Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 (editat) daca accepti ca realizarea cablajului se face nu cu procedee electro-chimice ci electro-mecanice --- recte , se face pe o masinarie cnc in 3 axe --- atunci iti pot da eu pe PM tf unui tip ff tare din Bucuresti ... PS... eu am vorbit deja cu el la tf si mie mi-a zis ca te poate rezolva fara nici o problema ... mie mi-a facut niste cablaje dedicate pt niste tablouri electrice cu monitorizare GPS , care tablouri se amplaseaza pe cimp si al caror destinatar final era RENEL-ul ... calitatea a fost ireprosabila , iar clientii au fost super-multumiti ... Editat Iulie 1 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Având în vedere că ai nevoie doar de un cablaj, cel mai bine îl faci singur pe Perfoboard și ulterior, dacă sunt necesare mai multe, dai comanda de mai multe. Astfel, în caz de ceva probleme, se poate modifica rapid și ușor. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 Acum 52 minute, validae a spus: Având în vedere că ai nevoie doar de un cablaj, cel mai bine îl faci singur pe Perfoboard și ulterior, dacă sunt necesare mai multe, dai comanda de mai multe. Astfel, în caz de ceva probleme, se poate modifica rapid și ușor. Este testat deja si este ok. Nu am nevoie de mai multe din pacate, este pentru mine si este proiect unic. Mersi. 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: daca accepti ca realizarea cablajului se face nu cu procedee electro-chimice ci electro-mecanice --- recte , se face pe o masinarie cnc in 3 axe --- atunci iti pot da eu pe PM tf unui tip ff tare din Bucuresti ... PS... eu am vorbit deja cu el la tf si mie mi-a zis ca te poate rezolva fara nici o problema ... mie mi-a facut niste cablaje dedicate pt niste tablouri electrice cu monitorizare GPS , care tablouri se amplaseaza pe cimp si al caror destinatar final era RENEL-ul ... calitatea a fost ireprosabila , iar clientii au fost super-multumiti ... Da sunt interesat de orice metoda, doar sa poata masina layout-ul capsulei MSOP10. Astept MP de la tine cu numarul de telefon. Mersi. Link spre comentariu
costi_b Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 https://aisler.net/ Incearca si aici. Este mai scump ca in China, posibil sa ai termen de livrare mai rapid. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 Acum 27 minute, costi_b a spus: https://aisler.net/ Incearca si aici. Este mai scump ca in China, posibil sa ai termen de livrare mai rapid. Vad ca sunt din germania. Astept sa vad daca reusesc sa rezolv cu @misuraelectronic dupa care apelez la alte variante! Mersi Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Cilibiu.Vezi că face şi zvonacfirst,din Bucureşti,cablaje.Îl poți găsi pe forum. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 2 Autor Partajează Postat Iulie 2 Acum 13 ore, BRANCA a spus: Cilibiu.Vezi că face şi zvonacfirst,din Bucureşti,cablaje.Îl poți găsi pe forum. Mersi. Am vorbit cu @msdesigner si am si contactul de la @misuraelectronic Daca nu reusesc ei sa ma rezolve o sa il contactez si pe @zvonacfirst Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 11 Autor Partajează Postat Iulie 11 Am rezolvat cu @msdesigner! Se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate