Nicu Daniel Toader Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Cumpar becuri cu filament incandescent de maxim 25-30 de watt.Multumesc frumos Link spre comentariu
norad Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Tensiunea (12, 24, 230V), soclu (baioneta, E14, E27, etc.), format... Link spre comentariu
kari Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Cate doriti? va dau cu tot cu dulie E14 Link spre comentariu
validae Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Păi e atât de interesat de becuri, că a omis să scrie ce tip, ce tensiune, ce format...becuri să fie, nu ? Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 (editat) Am eu cateva sute de becuri, NOS + soclul aferent, de la cuptoare de microunde. Aceste cuptoare au fost modificate si folosite in alte aplicatii industriale, aplicatii in care nu era necesar acest bec. Nu au fost alimentate nici odata. 18W, 230V. Este bec tip frigider. Editat Iulie 3 de PINTI Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Eu cred ca alte tipuri cauta .....cred ca vrea sa le folosească ca protectii în filtre audio. Link spre comentariu
George Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Adica ceva de genul asta probabil. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Cum scriam ultima dată, e foarte interesat de subiectul lui....nu a mai răspuns de la prima postare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum