Toni Marginean Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Recomand aceste băi printre cele mai moderne din țară. Anul trecut s-au deschis, am petrecut acolo și revelionul, și fac câteva băi pe lună. Au bazine cu apă sărată și cu apă dulce atât în aer liber cât și acoperite. Mâncarea este foarte bună, preț accesibil. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 25 Partajează Postat August 25 @Toni Marginean te rog să îmi recomanzi, daca poți, ceva opțiuni pentru cazare în proximitatea băilor din Ocna Mureș. Peste o săptămână mergem la Ocna Sibiului pentru al doilea sejur din acest an și am vrea, pentru că tot suntem în zonă, să mergem și la Ocna Mureș pentru câteva zile, să vedem cum este. Mulțumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 3 Autor Partajează Postat Septembrie 3 S-a deschis la 300 de metri de bai pensiunea Salin acum cateva zile. Saptamana viitoare ajung si eu in zona la 3 km de bai unde am o casa de vacanta. Deci in 9 septembrie imi stiu programul si povestim. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum