MifTy Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 am un alcatel ote de acum vr-o 7-8 ani, belit la partile esentiale, nu mai are demult chef sa recunoasca sim-uri... indiferent de care, sau ba le vede acum, ba nu, mai nou i-a decedat si bateria, si una noua, pauza, basca matei a reusit sa beleasca o tasta... si cum demult pofteam sa incerc chestii gen LCDHype, am scos ecranul... il puteti admira mai jos: pe cablul ala, singurul text care ar putea da cat de cat o indicatie, e QPFPCT0033 94V-0, insa gogu n-a returnat nimic la search in mod direct. daca stie careva vre-un site care sa aiba vre-o baza de date cu asa ceva (aka codurile de productie la ecrane de mobile, as fi recunoscator...) deci, ma intereseaza 2 lucruri: semnificatia pinilor, si daca slabatura asta, (e foarte subtire, credeti-ma!!!) are sau nu controller incorporat, si daca nu are, care ar putea fi compatibil cu el... (daca ma iau dupa ce are aici, ar fi vorba de acelasi ecran ca la ote300... are exact aceleasi dimensiuni, si e alb/negru...) Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 tot ce stiu despre acest lcd e ca nu are controller incorporat si nici nu cunosc vreo aplicatie electronica care sa il foloseasca. :smt024 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 http://sandiding.tripod.com/abe1.html aduce... P.S. o fi userul berti de aici??? later: s-ar putea sa contina un controller, totusi... unul superextraplat... Epson S1D12200 din ce scrie in pdf-ul ala, controllerul cu pricina scoate exact ce stie sa faca lcd-ul... sa vad acum daca se potrivesc pinii... si cum cucu' meu verific afisajul ala cu PC-ul??? (n-am deocamdata nici un fel de pic in casa!!!) :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum