Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre colete si curieri

Postări Recomandate

Acum 8 ore, Усилитель a spus:

Corect....am vandut 4 buc de 6550 NOS  la basistul de la : " Celelalte cuvinte" .....  nu am vrut sa ma fac de rusine...tuburile erau in cutia originala....le am invelit in folie cu bule....apoi pus in cutie de pantofi.... cutia am suspendat cu niste benzi elastice intr-o cutie mult mai mare...asa incat sa aiba elasticitate in orice directie....apoi am pus intre niste pereti de sprijin din polistiren expandat ..ca cutia sa nu cedeze la greutate/presiune....ca nu stii unde ajunge intre celelalte.... dar sa aiba libertate de miscare in orice directie.... omul m-a sunat si mi-a dat multumiri " speciale '....   

odata am trimis un mic colet cu Posta Ro.....ca noroc ca nu erau tuburi.... dupa terminarea formalitatilor si plata ....angajata a aruncat coletul in gramada din coltul opus.....cam 3.5m....nu avea chef sa se scoale de pe scaun.....   deci cam trebuie sa te pregatesti...pt ce e mai rau....

Am primit si io colet cu lampi  (6P3E) de la dumneavoastra prin posta ,ambalat in acelasi stil . La primire avea doua gauri cam de 10 mm diametru la vreo 20 cm una de alta si o bucata din cartonul ambalajului pe o alta parte ,mare cam cat o palma de copil impinsa innauntru, basca un colt turtit. Cu inima stransa am aratat functionarei  care a raspuns ca: are greutatea mai mult nu o intereseaza . La deschidere cand am vazut lampile intregi am ramas fara cuvinte . Multumesc inca o data stimate domn pentru grija deosebita.

Editat de Barbaro
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări