icar Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Poate e parere subiectiva, am un sistem Home-cinema, 5.1 dar am renuntat la el. Nu o fi el cel mai pricopsit, dar nu se compara cu auditia stereo. Daca semnalul nu contine codificarile nesesare, nu ai facut nimic, se aude doar ceva in cinci difuzoare si atat! Sistemul cred ca e doar un moft, pe care dai ceva bani in plus. Mai bun un siste audio stereo, cu amplificator de calitate, putere decenta si niste incinte performante. Parerea mea. Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Acum 51 minute, icar a spus: Poate e parere subiectiva, am un sistem Home-cinema, 5.1 dar am renuntat la el. Nu o fi el cel mai pricopsit, dar nu se compara cu auditia stereo. Daca semnalul nu contine codificarile nesesare, nu ai facut nimic, se aude doar ceva in cinci difuzoare si atat! Sistemul cred ca e doar un moft, pe care dai ceva bani in plus. Mai bun un siste audio stereo, cu amplificator de calitate, putere decenta si niste incinte performante. Parerea mea. Poate e parere subiectiva, am un sistem Home-cinema, 5.1 dar am renuntat la el. Nu o fi el cel mai pricopsit, dar nu se compara cu auditia stereo. Daca semnalul nu contine codificarile nesesare, nu ai facut nimic, se aude doar ceva in cinci difuzoare si atat! Sistemul cred ca e doar un moft, pe care dai ceva bani in plus. Mai bun un siste audio stereo, cu amplificator de calitate, putere decenta si niste incinte performante. Parerea mea. Sistemele astea trebuiesc folosite doar la filme sau alt material audio care este codificat astfel, în rest e doar apa de ploaie. Eu nu folosesc asa ceva decât la filme în rest ascult pe toracele mele. Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 4 Partajează Postat Iulie 4 In filme sau jocuri efectul este spectaculos. Amplificatoarele multicanal nu sunt dedicate auditiei stereo. Sunt folosite astfel doar temporar sau de catre incepatori. Boxele bune pt stereo sunt MULT mai scumpe si de mult mai buna calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum