Cam Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Salutare, Am un amplificator Hitachi si recent am instalat 5 boxe Logitech in pereti. Ideea este sa am sunet de cinema in sufragerie, cand vizionez filme de la proiector. De asemenea am si pick-up si ar fi fain sa se auda prin sistemul audio. Boxele sunt modelul https://www.emag.ro/boxe-logitech-5-1-z906-500w-rms-980-000468/pd/EJF3DBBBM/ , insa am doar cele 5 boxe (deci in total 335 W), fara boxa mare si telecomanda. Si mai jos este amplificatorul pe care il am de cativa ani. Puteti sa imi recomandati ce amplificator as avea nevoie? si cum sa conectez acele boxe (5 la numar) la amplificator? Mersi mult. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Cel mai indicat ar fi exact sistemul Logitech de la care provin boxele. Era bine să fi scris modelul exact al amplitunerului Hitachi, în poză deabia se distinge ... Link spre comentariu
nel65 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 ^ SR603 Power output: 30 watts per channel into 8Ω (stereo) Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Cumpara un home cinema decent iar cu timpul poti sa completezi sistemul cu un subwofer activ. Satelitii aia nu prea se impaca cu amplificatoarele stereo. Link spre comentariu
sonic11 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Amplificatorul asta nu are nici o legătură cu home cinema....indreapta-te către unu 5.1 Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Cum au scris si colegii mai sus, amplificatoriul este STEREO (2 canale) asa ca nu are cum furniza semnal pt home cinema real. Tot ce se poate obtine cu ce ai acum este un sunet [relativ] amestecat, fara spatialitate si fara absolut nici o senzatie de tridimensional. Pt home cinema trebuie un amplificator dedicat, care sa poata decoda semnalele specifice (dts, atmos, dolby digital plus, dolby pro logic, etc) Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 La 28.06.2024 la 17:24, validae a spus: Cel mai indicat ar fi exact sistemul Logitech de la care provin boxele. Era bine să fi scris modelul exact al amplitunerului Hitachi, în poză deabia se distinge ... Mai bine foloseai sistemul Logitech care parca e 5.1 si erai rezolvat.Amplitunerul e doar ptr doua canale si e poate potrivit cu pick-up-ul.Ptr sunet surround poti apela la soundbaruri care proiecteaza sunet 3D plus un subwoofer dedicat dar nu te astepta sa fie ieftine. Link spre comentariu
Cam Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 multumesc mult de sfaturi. nu doresc sa pastrez amplificatorul, stiam ca nu se potriveste. ma ajuta sugestiile voastre cu ce amplificator e nevoie sa iau. cele 5 boxe sunt montate in peretii din fata si din spate, iar la mijloc este coltarul. poate e o intrebare simpla, insa cand cumpar acest amplificator de exemplu, mai am nevoie de ceva in plus ca sa conectez boxele la el? multumesc in avans. Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Nu, dacă știe a decoda semnale 5.1....Prologic...etc Link spre comentariu
Cam Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 `cum ar fi acesta: https://www.electronic-star.ro/HiFi-TV/Componente-Hi-Fi/Amplificatoare-Hi-Fi/Amplificatoare-Hi-Fi-2-0-stereo/AMP-CD950-DG-amplificator-digital-multicanal-8-x-100-W-BT-opt-intrare-telecomanda-Negru.html Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 La 28.06.2024 la 18:25, Shambala a spus: Pt home cinema trebuie un amplificator dedicat, care sa poata decoda semnalele specifice (dts, atmos, dolby digital plus, dolby pro logic, etc) De ce ? Dar cu intrari analogice ce are daca decodarea se face in alta parte, in PC de exemplu ? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 (editat) De la AI citire: Folosirea unui sistem home cinema cu intrări analogice și decodarea audio realizată de placa de sunet poate prezenta mai multe dezavantaje: Calitatea sunetului: Transmiterea semnalului audio pe cale analogică poate introduce zgomot și distorsiuni, mai ales dacă cablurile folosite nu sunt de calitate superioară. De asemenea, calitatea decodorului din placa de sunet poate fi inferioară celui dintr-un receiver home cinema dedicat, afectând claritatea și fidelitatea sunetului. Complexitatea cablajului: Utilizarea mai multor cabluri analogice pentru fiecare canal audio poate complica configurarea și gestionarea cablurilor, crescând riscul de încurcături și probleme de conectivitate. Sincronizarea semnalului: Este posibil ca placa de sunet să aibă probleme de sincronizare între canale, ceea ce poate duce la un decalaj audio (lipsă de sincronizare între diferite canale sau între audio și video). Calitatea DAC-urilor: Conversia digital-analogică (DAC) efectuată de placa de sunet poate să nu fie la fel de performantă ca cea a unui receiver home cinema de calitate, afectând astfel claritatea și detaliile sunetului. Funcționalități limitate: Un receiver home cinema are adesea funcții avansate precum calibrarea automată a boxelor, moduri de sunet surround avansate, și suport pentru formate audio de înaltă definiție (Dolby Atmos, DTS ). Aceste funcționalități sunt rareori disponibile pe plăcile de sunet pentru PC-uri. Scalabilitate și flexibilitate: În cazul unei actualizări a sistemului de sunet sau a adăugării de noi componente, un receiver home cinema oferă de obicei mai multă flexibilitate și scalabilitate decât o configurație bazată pe placa de sunet a unui PC. Editat Iulie 3 de AlpHs00 Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 A spus AI cam tot ce era de zis.... O placa audio pricopsita cu dac-uri decente costa mai mult de cat amplificatorul iar daca vrei sa folosești tv-ul....e deranj, astea nu au ieșiri analogice pr 5.1, cel mult mufa de căști și ieșiri digitale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum