okean Postat Iulie 11 Autor Partajează Postat Iulie 11 Mai nou, am precizat, vine doar cu un furtun, se da codul de cda in prospect pentru setul de schimb cu 2 furtune, kapitalismus... Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 (editat) Pompa e mica, facuta pentru japonezi...cu palmele mici si putza mica. La o mana sanatoasa o pierzi printre degete, nici nu poti apasa tija pistonului. Varful din metal raceste rapid fludorul care se intareste pe gaura. Gaura de la varf n-are degajare mare in interior...pentru tija pistonului. Daca se depune un pic de fludor acolo nu mai intra pe gaura tija pistonului. Aveti videoclip mai sus cu problemele ei! Dar daca te inghesuie banii si n-ai ce sa faci cu ei....se poate cumpara! Una peste alta mai dau chix si geaponezii astia! Mult mai bine gandita aia de 10 lei...clasica albastra. Se pune pe varf un tub siliconic, in spate un oring mai gros ca sa preia socul, unsa cu o vaselina subtire dupa curatare...si n-are moarte! Am una de cand a aparut la noi pe piata, e singura care o am si isi face treaba si acum perfect....si folosita la greu mai ales pe vremea cand reparam camioane de televizoare aduse din vest. Editat Iulie 12 de mac01 Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 (editat) Cea mai faina scula pentru dezlipit mie mi se pare Xtool Vario de la Ersa, maner mic, compact, foarte eficient, se curata usor, are 3 randuri de filtre pana la pompa de vacum... Fata de solutiile de la competitori pe care eu le-am testat ( JBC, Weller) se descurca cel mai bine. Ca si solutii "manuale" varianta JBC e cea mai faina: urmata de aceasta de la ersa Ambele sunt mari/lungi si trag un volum mare de aer la actionarea butonului Editat Iulie 12 de djlove Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 1 oră în urmă, djlove a spus: Cea mai faina scula pentru dezlipit mie mi se pare Xtool Vario de la Ersa, maner mic, compact, foarte eficient, se curata usor, are 3 randuri de filtre pana la pompa de vacum... Fata de solutiile de la competitori pe care eu le-am testat ( JBC, Weller) se descurca cel mai bine. Ca si solutii "manuale" varianta JBC e cea mai faina: urmata de aceasta de la ersa Ambele sunt mari/lungi si trag un volum mare de aer la actionarea butonului Nu merge linkul. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Acum 4 ore, dan cod a spus: Nu merge linkul. La mine apar imaginile: Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Aşa ceva a folosit cineva?Merită? https://www.bitmi.ro/letcon-40w-cu-pompa-de-fludor-integrata.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItqPN_OihhwMVfpKDBx3nsghZEAQYBCABEgLN0fD_BwE Sau aşa ceva? https://www.emag.ro/set-pistol-de-dezlipit-cu-tija-si-3-duze-de-admisie-plastic-30w-220v-50hz-emahs-08179/pd/D4TJBGMBM/?cmpid=147122&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:eMAG!)_3P_NO_SALES_>_Scule_electrice_and_Unelte&utm_content=139942795360&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItqPN_OihhwMVfpKDBx3nsghZEAQYASABEgJjy_D_BwE Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Acum 57 minute, BRANCA a spus: Aşa ceva a folosit cineva?Merită? Aia din primul link e bună de dat după câini. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Acum 2 ore, Stefan a spus: Aia din primul link e bună de dat după câini. Și a doua Probabil după pisici. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Nu am inteles ce aveti cu cainii si pisicile! Aruncati dupa politicieni cu ele.. Link spre comentariu
okean Postat Iulie 13 Autor Partajează Postat Iulie 13 Da de japonezi ca au " scule " si maini mici, noaptea mintii ... Link spre comentariu
victor_cj Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Pentru cei cu mâinile mari exista varianta de la ProsKit PK-366N. În rest să utilizează și tresa pentru dezlipire, cum ar fi Chem-Wik. Link spre comentariu
eos Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 La 12.07.2024 la 18:33, BRANCA a spus: Aşa ceva a folosit cineva?Merită? https://www.bitmi.ro/letcon-40w-cu-pompa-de-fludor-integrata.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItqPN_OihhwMVfpKDBx3nsghZEAQYBCABEgLN0fD_BwE Sau aşa ceva? https://www.emag.ro/set-pistol-de-dezlipit-cu-tija-si-3-duze-de-admisie-plastic-30w-220v-50hz-emahs-08179/pd/D4TJBGMBM/?cmpid=147122&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:eMAG!)_3P_NO_SALES_>_Scule_electrice_and_Unelte&utm_content=139942795360&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItqPN_OihhwMVfpKDBx3nsghZEAQYASABEgJjy_D_BwE Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 Pana la urma, s-a jucat cineva cu asa ceva? Functioneaza? Link spre comentariu
Andrei24 Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 (editat) Pe prima. Cea mai simpla si buninteles cea mai ieftina. Luata de pe ...express(15lei!!!). Daca este vorba de un incepator ca mine... sa zicem ca este ok tinand cont de pret!!!. Nu scuipa fludorul prea bine spre deloc la incarcarea pistonului. Daca aveti loc in atelier si nu aveti pe jos mocheta sau altele asemenea, atunci puteti elimina fludorul topit printr-o miscare rapida a mainii ca atunci cand vreti sa scapati de transpiratie. O folosesc astfel din cand in cand.:)) Letcon cu pompa de fludor 40W - Bitmi.ro Editat Iulie 15 de Andrei24 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 18 Partajează Postat Iulie 18 Mi-am luat si eu o chestie asemanatoare. 39 de lei pe Emag. Functioneaza satisfacator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum