Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SOLDER SUCKER " ENGINEER " SS-02

okean

Postări Recomandate

Mai nou, am precizat, vine doar cu un furtun, se da codul de cda in prospect pentru setul de schimb cu 2 furtune, kapitalismus... 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

6

• dan cod

5

• eos

3

• antonvasileeee

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pompa e mica, facuta pentru japonezi...cu palmele mici si putza mica. La o mana sanatoasa o pierzi printre degete, nici nu poti apasa tija pistonului.  Varful din metal raceste rapid fludorul care se intareste pe gaura. Gaura de la varf  n-are degajare mare in interior...pentru tija pistonului. Daca se depune un pic de fludor acolo nu mai intra pe gaura tija pistonului. Aveti videoclip mai sus cu problemele ei! Dar daca te inghesuie banii si  n-ai ce sa faci cu ei....se poate cumpara!

Una peste alta mai dau chix si geaponezii astia! Mult mai bine gandita aia de 10 lei...clasica albastra.

Se pune pe varf un tub siliconic, in spate un oring mai gros ca sa preia socul, unsa cu o vaselina subtire dupa curatare...si n-are moarte! Am una de cand a aparut la noi pe piata, e singura care o am si isi face treaba si acum perfect....si folosita la greu mai ales pe vremea cand reparam camioane de televizoare aduse din vest.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cea mai faina scula pentru dezlipit mie mi se pare Xtool Vario de la Ersa, maner mic, compact, foarte eficient, se curata usor, are 3 randuri de filtre pana la pompa de vacum... Fata de solutiile de la competitori  pe care eu le-am testat ( JBC, Weller) se descurca cel mai bine. 

cijtrklhg4dp07rbvgqp6p8e4360070620242_1.

Ca si solutii "manuale" varianta JBC e cea mai faina:

tme_new.png&wat_scale=100p&ci_sign=022b5

urmata de aceasta de la ersa

tme_new.png&wat_scale=100p&ci_sign=f8046

Ambele sunt mari/lungi si trag un volum mare de aer la actionarea butonului

Editat de djlove
Link spre comentariu
dan cod
1 oră în urmă, djlove a spus:

Cea mai faina scula pentru dezlipit mie mi se pare Xtool Vario de la Ersa, maner mic, compact, foarte eficient, se curata usor, are 3 randuri de filtre pana la pompa de vacum... Fata de solutiile de la competitori  pe care eu le-am testat ( JBC, Weller) se descurca cel mai bine. 

cijtrklhg4dp07rbvgqp6p8e4360070620242_1.

Ca si solutii "manuale" varianta JBC e cea mai faina:

tme_new.png&wat_scale=100p&ci_sign=022b5

urmata de aceasta de la ersa

tme_new.png&wat_scale=100p&ci_sign=f8046

Ambele sunt mari/lungi si trag un volum mare de aer la actionarea butonului

Nu merge linkul. 

Link spre comentariu
Acum 57 minute, BRANCA a spus:

Aşa ceva a folosit cineva?Merită?

Aia din primul link e bună de dat după câini.

Link spre comentariu
dan cod
Acum 2 ore, Stefan a spus:

Aia din primul link e bună de dat după câini.

Și a doua Probabil după pisici. 

Link spre comentariu

Pentru cei cu mâinile mari exista varianta de la ProsKit PK-366N.

În rest să utilizează și tresa pentru dezlipire, cum ar fi Chem-Wik. 

Link spre comentariu

Pe prima. Cea mai simpla si buninteles cea mai ieftina. Luata de pe ...express(15lei!!!). Daca este vorba de un incepator ca mine... sa zicem ca este ok tinand cont de pret!!!. Nu scuipa fludorul prea bine spre deloc la incarcarea pistonului. Daca aveti loc in atelier si nu aveti pe jos mocheta sau altele asemenea, atunci puteti elimina fludorul topit printr-o miscare rapida a mainii ca atunci cand vreti sa scapati de transpiratie. O folosesc astfel din cand in cand.:))  Letcon cu pompa de fludor 40W - Bitmi.ro

Editat de Andrei24
Link spre comentariu

Mi-am luat si eu o chestie asemanatoare. 39 de lei pe Emag. Functioneaza satisfacator. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări