victor_cj Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 LG 32PC51 IC501 AT24C32 LG 32PC51 IC501 AT24C32.bin LG 32PC51 24C32.bin Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 15 Autor Partajează Postat Iulie 15 va multumesc dle. Victor le voi incerca pe ambele si vin cu raspuns Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 15 Autor Partajează Postat Iulie 15 am incercat dle Victor, dumpurile sunt identice cu cel dat de rusi in linkul de mai sus, oricum le-am incercat dar la fel se manifesta - daca mai are cineva va rog ?? Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 15 Autor Partajează Postat Iulie 15 mai sunt ceva dumpuri pe site la polonezi daca cineva are cont la ei ?? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 Testati [PDP] 32PC51 - Mal Discharge reduction by new Control BD Firmware.rar Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 16 Autor Partajează Postat Iulie 16 va multumesc dle. Tavi, linkurile de la producator nu mai sunt active , e si normal dupa 15 ani ! - pt dl. Victor : -da, am uitat sa mentionez ca de mult am strapat 3,3Vcc cu EXT AUTO GEN de langa procesorul video de pe placa main dar nu s-a constatat nimic pe ecran, eu am dedus ca posibil procesorul video are bile uscate nefacand contact , am incercat sa-l incalzesc cu suflanta la 250gr 1-2min dar nimic Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 16 Autor Partajează Postat Iulie 16 la urma urmei intrebarea de baraj este : - cum se manifesta un ecran defect de plasma ??? - acum 7-8ani am mai reparat vreo 2-3 plasme dar am avut probleme pe sursa de alimentare, pe placa Y-sus cu niste mosfeti deci probloeme reparabile dar nimic legat de ecran - cei cu experienta va rog spuneti-mi cum pot fi sigur de ecran DEFECT !? Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 16 Autor Partajează Postat Iulie 16 nimeni nu stie cum se manifesta un ecran de plasma DEFECT ? Link spre comentariu
victor_cj Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 La 28.06.2024 la 12:23, poplex22 a spus: doar ca imaginea este lipsita de luminozitate si contrast si are o tenta rosiatica - Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 17 Autor Partajează Postat Iulie 17 va salut dle. Victor : la mine rastrul este pe fond rosiatic identic ca in poza 4 de la stinga la dreapta - deci sa nu mai depun eforturi ca ecranul la mine este DEFECT, va multumesc tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum