icar Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Am luat de la Lidl (nu vreau sa fie luat ca reclama) un set manual de gaurit, cu mandrina, nu pensete, cu burghie de la 0,6 la 1,5 mm, cu pas de 0,1 mm. Merita toti banii....daca mai gasiti! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Cam multe burghie ca să fie doar în domeniul 0,6-1,5mm....ochiometric aș zice că-s până pe la 6mm. https://www.lidl.ro/p/trusa-unelte-de-precizie/p10021811 Link spre comentariu
cristi7521 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 (editat) Este in catalogul 24.06-30.06, costa 29.99 si are 41 de piese. Nu sunt date alte detalii. Se gaseste la pagina 48. https://www.lidl.ro/l/ro/cataloage/catalogul-saptamanal-pentru-perioada-24-06-30-06-2024/view/flyer/page/48 Editat Iunie 27 de cristi7521 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Mersi de pont. Am luat două seturi, să fie. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Am luat și eu tot 2 seturi, in dimineața asta! Cât de curând le pun la treabă... Link spre comentariu
PavelR Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Mă scuzați dacă pun o întrebare stupidă, dar pot fi folosite si la mașina de gaurit sau doar manual? Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Am luat si eu un set..... chiar aveam nevoie de burghie mici.....la partea cu mandrina o sa indepartez capatul rosu...asa se poate prinde in masina verticala...care nu prea prinde burghie mici..... Am luat si celalalt set : cutie metalica are burghie adecvate 2.5-3.3-4.2- 5-6.8-8.5-10.2 + tarozi de la 3 la 12mm + port tarod. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Din pacate mandrina nu este de precizie, bacurile nu se centreaza perfect, daca prinzi toata treaba aia in mandrina masinii de gaurit verticala, vei rupe burghiile. Asa cum a fost gandita, ca scula de mana, este excelenta. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Vad ca am postat de doua ori aceeas poza. Acum este corect: Link spre comentariu
okean Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 (editat) Am luat si eu [ teapa ]... mandrina e un STIFT, puteam sa vad ca bacurile sunt inegale, da de bucurie ca am gasit... Am luat si doua truse de tuburi termocontractibile la 14.99lei / buc. una cu transparente si una cu colorate multe fro' 400buc punand la socoteala cutia de plastic care e minim 6lei, e o afacere zic eu ... Editat Iunie 28 de okean Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 1 oră, okean a spus: Am luat si eu [ teapa ]... mandrina e un STIFT, puteam sa vad ca bacurile sunt inegale, da de bucurie ca am gasit... Pentru 30 lei, ai primit o excelentă sculă de mână cu mandrină, te asigur că toate bacurile sunt la fel. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 (editat) Depinde de gust...nici o sansa sa pui burghiu subtire, maine ma duc sa-l schimb sau banii inapoi ! Editat Iunie 28 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum