Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Set burghiu manual

Postări Recomandate

Am luat de la Lidl (nu vreau sa fie luat ca reclama) un set manual de gaurit, cu mandrina, nu pensete, cu burghie de la 0,6 la 1,5 mm, cu pas de 0,1 mm.

Merita toti banii....daca mai gasiti!

20240627_171317.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

7

• okean

5

• flomar60

4

• Усилитель

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am luat și eu tot 2 seturi, in dimineața asta! Cât de curând le pun la treabă... 

Link spre comentariu

Mă scuzați dacă pun o întrebare stupidă, dar pot fi folosite si la mașina de gaurit sau doar manual?

Link spre comentariu

Am luat si eu un set..... chiar aveam nevoie de burghie mici.....la partea cu mandrina o sa indepartez capatul rosu...asa se poate prinde in masina verticala...care nu prea prinde burghie mici.....

Am luat si celalalt set : cutie metalica are burghie adecvate 2.5-3.3-4.2- 5-6.8-8.5-10.2  + tarozi de la 3 la 12mm + port tarod.

Link spre comentariu

Din pacate mandrina nu este de precizie, bacurile nu se centreaza perfect, daca prinzi toata treaba aia in mandrina masinii de gaurit verticala, vei rupe burghiile.

Asa cum a fost gandita, ca scula de mana, este excelenta.

Link spre comentariu

Am luat si eu [ teapa ]... mandrina e un STIFT, puteam sa vad ca bacurile sunt inegale, da de bucurie ca am gasit...:95

Am luat si doua truse de tuburi termocontractibile la 14.99lei / buc. una cu transparente si una cu colorate multe fro' 400buc punand la socoteala cutia de plastic care e minim 6lei, e o afacere zic eu ...

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 1 oră, okean a spus:

Am luat si eu [ teapa ]... mandrina e un STIFT, puteam sa vad ca bacurile sunt inegale, da de bucurie ca am gasit...:95

Pentru 30 lei, ai primit o  excelentă sculă de mână cu mandrină, te asigur că toate bacurile sunt la fel.

Link spre comentariu

Depinde de gust...nici o sansa sa pui burghiu subtire, maine ma duc sa-l schimb sau banii inapoi !

Editat de okean
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări