ionut120v Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Baniuesc ca toate sunt asemnatoare referitor la acest dren se poate monta in ambele parti, are un dren si un dop, se pot schimba inte ele, am schimbat deorece asa am dat gaura, problema e ca orice as face curge pe perete, dar curge si pe dren, am mutat unitatea din interior ceva mai sus de gaura sa aibe cadere, dar tot se aduna apa in ea, o fi vreo obstructie in carcasa unde vine furtunul la tava colectoare? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Vezi să nu se fi format alge verzi pe tubul colector... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 (editat) Vezi traseul furtunuui de dren , sa nu fie pe undeva mai sus decat tava sau sa nu fie ciupit . Editat Iunie 27 de antonvasileeee Link spre comentariu
ionut120v Postat Iunie 29 Autor Partajează Postat Iunie 29 Nu cred ca e mai sus ca tava dar e orizontal pe o portiune, in rest e liber, daca suflu pe el aerul trece fara restrictii. o sa il schimb cu un furtun siliconic pe acela nu prea cresc alge si e lis nu e gofrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum