Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware 55pos901f/12

LiviuBodnar

Postări Recomandate

Bună ziua, am la reparat acest model de oled Philips. Singura chestie pe care o face când este alimentat este ca pâlpâie ledul roșu de stand-by de 7ori după pauză o secundă și iar de 7 ori. Am încercat update de pe site-ul Philips dar nu îl ia, încearcă să booteze 3 secunde și iar face așa. Din cunoștințele mele are nevoie de un update forțat, cu un soft pentru stick “pkg” are poate cineva acest soft “pkg”? Modelul televizorului este 55pos901f/12 iar mainboard este 715g8000-m1a-b00-005k

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LiviuBodnar

3

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dar de ce nu ai căutat o listă cu mesaje de eroare pentru Philips ?

Că o fi un defect de hardware, nu toate sunt probleme de soft....și e ca și cum unui înecat, în loc să-i scoți apa din plămâni, tu îi mai dai un pahar cu apă...

Link spre comentariu

Am găsit un soft pentru upgrade forțat, bag stick-ul apare pe ecran “upgrade in progres” sta așa vreo10 minute și după iar se stinge și pâlpâie ledul , acum sunt sigur ca e problemă de soft

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări