LiviuBodnar Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Bună ziua, am la reparat acest model de oled Philips. Singura chestie pe care o face când este alimentat este ca pâlpâie ledul roșu de stand-by de 7ori după pauză o secundă și iar de 7 ori. Am încercat update de pe site-ul Philips dar nu îl ia, încearcă să booteze 3 secunde și iar face așa. Din cunoștințele mele are nevoie de un update forțat, cu un soft pentru stick “pkg” are poate cineva acest soft “pkg”? Modelul televizorului este 55pos901f/12 iar mainboard este 715g8000-m1a-b00-005k Link spre comentariu
validae Postat Iunie 25, 2024 Partajează Postat Iunie 25, 2024 Dar de ce nu ai căutat o listă cu mesaje de eroare pentru Philips ? Că o fi un defect de hardware, nu toate sunt probleme de soft....și e ca și cum unui înecat, în loc să-i scoți apa din plămâni, tu îi mai dai un pahar cu apă... Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Iunie 25, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2024 Am căutat dar nu am găsit niciun cod de eroare Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Iunie 25, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2024 Am găsit un soft pentru upgrade forțat, bag stick-ul apare pe ecran “upgrade in progres” sta așa vreo10 minute și după iar se stinge și pâlpâie ledul , acum sunt sigur ca e problemă de soft Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum