Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor - OPUS BTC-3100 Tranzistor defect

Postări Recomandate

in  fine , eram  ferm  convins  ca  nu  poti  prezenta  nici  cea  mai  mica  dovada  cum  ca  ia  foc  un  pnp  sot23  supus  la  un  Ic  de  2a ... este  doar  folclor  ne-omologat  cum  ca ... o  capsula  atit  de  puricoasa  cum  sa  tina  ea  domnule  2a  si  sa  nu  ia  foc ??? n-are  cum , domnule ...nu  exista , nu  se  poate ...:92

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 27 minute, digitalelectron a spus:

Voi solicita sa inchid postul, ca deja (ca de obicei) se deraiaza

Ti-am cerut o chestie foarte simpla, sa vezi daca este o rez. in poarta MOS. Dupa valoarea ei puteai de la inceput sa vezi daca este bipolar sau MOS pt ca primii sunt comandati in curent iar ultimii in tensiune. Era o modalitate cum ne descurcam cand nu erau forumuri.

Si o parere personala, chiar stilul tau atrage comentarii rautacioase, le alimenteaza. Uite chiar azi, tot la o sursa, cineva a pus o intrebare simpla: ce rol au rez. Rx si condensatorul Cx? I s-a raspuns simplu, detaliat. Daca vii cu o pozitie "eu stiu, ia sa va vad" nu vei primi decat contre.

Link spre comentariu
1 hour ago, digitalelectron said:

Mie lene, e ok ? Nu stiu tabla inmultirii ce vrei.

Nu vreau nimic, intrebarea aia a fost doar o gluma, si toti s-au prins, mai putin tu.

Daca tot vorbim la misto (jigniri dar s-a sters postarea)

Nu stiu la care postare faci referire, eu n-am sters nimic pe aici, si nici n-am insultat pe nimeni.

Daca la ceva scris de Dl Misura faci referire atunci... pai ce sa zic, dumnealui dintotdeauna a fost mai acid ( cam la fel ca tine din ce vad ), n-ai cum sa-l convingi sa isi schimbe stilul, doar am grija sa nu se sara calul.

Legat de disiparea termica daca voua vi se pare ca 100C e in regula foarte bine, stati cu semiconductorii nu la 100C ci la 150C, 175C cat poate jonctiunea, daca merge de ce nu.

Nu am spus nici ca-i ok nici ca nu e ok, nu am recomandat nimic, ci doar am facut calculele care tie nu ti-au iesit nici macar cu AI. Nimeni nu te poate obliga in vreun fel, ci doar ti se prezinta alternative iar tu faci alegerea care ti se potriveste cel mai bine tie.

Voi solicita sa inchid postul, ca deja (ca de obicei) se deraiaza

Cum spune si @dumitrumy, o buna parte din responsabilitate este a ta, este atitudiunea ta. 
Si stiu asta pentru ca eu insumi ma fac uneori vinovat de treaba asta 🤣

PS: Nu se face sa ignori cu atata incapatanare recomandari si solicitari simple din partea cuiva de calibrul lui @dumitrumy, pe langa lipsa evidenta de politete, este dovada de pura prostie, pentru ca putini inca activi pe forum se pot compara cu el.

Topic inchis.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări