Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar TDA1543 Philips tht NOS

Postări Recomandate

Cumpar TDA1543 (dip8) de la Philips NOS sau recuperate fara litera in terminatia tipului, minim 4buc maxim 10buc, exculs cele chinezesti gen NXP sau tda1543a (nu sunt ceia ce par a fi), cu stima.si respect multumesc anticipat celor care ar putea sa ma ajute.

Editat de Tanase Ion
Am macat o litera, scuze de greseala
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Suntem 3 persoane care am cumparat din tara tda1543 nxp de la o firma care inainte nu am avut probleme cu celalalte componente si totusi nu sunt ceia ce trebuie, sunt sau nu sunt chinezesti asta nu stiu, desi pe fonturile inscriptionate par a fi componente serioase dar realitatea e alta din pacate. De aceia prefer TDA1543 cu sigla philips NOS sau recuperate din aparatura veche.

Link spre comentariu

Asta este cu totul altceva ... Este posibil ca voi 3  sa fi cumparat niste tda1543 contrafacute de catre chinezi cu sigla Nxp pe ele ... Asta nu inseamna nicidecum ca firma Nxp este chinezeasca ...

Spune cit ai platit efectiv pe o bucata ,pt ca eu stiu ff bine cit Costa un tda1543 veritabil afara ...

Link spre comentariu

Am platit 28lei pe bucata si 20lei curier luate din tara de la Pancota-Arad

Acum 33 minute, misuraelectronic a spus:

Asta este cu totul altceva ... Este posibil ca voi 3  sa fi cumparat niste tda1543 contrafacute de catre chinezi cu sigla Nxp pe ele ... Asta nu inseamna nicidecum ca firma Nxp este chinezeasca ...

Spune cit ai platit efectiv pe o bucata ,pt ca eu stiu ff bine cit Costa un tda1543 veritabil afara ...

Daca aveti asa cv am sa va rog sa-mi spuneti cat costa cu totul cu transport si va fac plata in cont, cu stima multumesc frumos ptr intelegere si o zi buna.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări