Andrei37 Postat Iunie 22, 2024 Partajează Postat Iunie 22, 2024 Salut Baieti am si eu un tv lg sta blocat pe logo se aprinde logo si se stinge am intrat pe lg.com am luat soft pt el lam bagat pe stic dar tot nu merge nu il citeste se aprinde logo si se stinge ce este de facut multumesc tin sa mentionez nu ma pricep prea bn un sfat unde sa ma duc cu el in bucuresti multumesc am fost la cineva de repara si mi-a cerut 450lei mi se pare foarte mult Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 22, 2024 Partajează Postat Iunie 22, 2024 Softul. Daca e smart rezolvi rapid cu stick usb. PS: Personajul respectiv avea impresia ca tu cumperi tv de la el? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 22, 2024 Partajează Postat Iunie 22, 2024 E secret tipul exact al tv-ului? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 23, 2024 Partajează Postat Iunie 23, 2024 Acum 22 ore, Marian a spus: Softul. Daca e smart rezolvi rapid cu stick usb. PS: Personajul respectiv avea impresia ca tu cumperi tv de la el? Ești sigur că rezolvi 'rapid' cu stickul la LG daca e blocat pe logo ? Nu am auzit de așa ceva până acum. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 23, 2024 Partajează Postat Iunie 23, 2024 Daca nu as fi rezolvat eu insumi recent aceeasi problema la aceeasi marca ( smart, desigur ), nu m-as fi bagat aici. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2024 Partajează Postat Iunie 23, 2024 Eu personal nu am reușit niciodată la LG care sta pe sigla cu stick. Indiferent de model. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum