Napo Postat Iunie 25 Autor Partajează Postat Iunie 25 La 24.06.2024 la 16:34, Ion_Bumbu a spus: 10m inaltime = 1 atm, ma rog, 9,8... m 2m = 0,2atm Ha, tare, multumesc! Sincer, nu ma gandisem, ar fi trebuit sa-mi aduc aminte! Acum 21 ore, cirip a spus: Desi sunt in general favoarea constructiilor hobi, in cazul asta particular, in care jucaria trebuie sa mearga, nu mi-as bate capul cu improvizatii. Este al doilea an de cand folosesc jucaria de mai jos pentru stratul cu rosii si merge de pârâie. Sursa: https://www.emag.ro/programator-pentru-irigare-udare-gradina-1-300-min-ecran-led-manual-automat-gazon-gradina-plantatie-rezistent-la-apa-verde-9106900000/pd/D75NV2YBM/ Eu am o vorba: cand ai nevoie sa bati un cui, iei ciocanul din lada cu scule si bati cuiul. Nu te apuci sa fabrici ciocanul. Bafta! Buna seara, Cirip! Multumesc mult pentru link, a picat extraordinar de bine! Culmea e ca nu-mi trecuse prin cap sa sap pe Emag pentru asa ceva! Pare super, mai ales ca zici ca-si face treaba asa de bine la tine in gradina! Maine o comand , traiasca ciocanul ! Raman dator ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum