Cris123 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Buna , sunt din Ploiesti si acum cateva luni am achizitionat un scanner/receiver destul de bun quansheng uvk5 care poate scana de la 18mhz-1.3ghz. am prins cel mai bine semnale de pe parcarea de langa Omnia dar vreau sa stiu daca ar merge sa conectez antena de pe bloc a televizorului la scanner si cam cat de bine ar merge pe cb sau pe vhf/uhf.am gasit deja adaptor pentru cablul coaxial dar vreau sa stiu daca e o idee buna sau nu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 Pe CB nu cred sa mearga. Ce antena este? Aia colectiva? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 Destul de bun fata de un radio Gloria, poate...la cca. 1000 de lei, cea mai convenabila varianta ar fi: https://icomuk.co.uk/ic-r5-compact-wideband-handheld-receiver/4085/1183/104/ Aveti grija cu quansheng-ul acela, ca are si TX, nu e doar un receptor, fara licenta de radioamator, primiti dosar cu sina! Cat despre folosit antena colectiva de pe bloc, probabil e mai buna decat nimic, insa nu ati precizat ce anume doriti sa receptionati, daca e vorba de zapping, din curiozitate, merge. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 Decât antena de pe bloc, mai bine o antenă ..băț,, telescopică. Măcar pe aia o poți muta ușor după nevoi... Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 merge perfect ... incearca sau fa o antena discone Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 18 hours ago, Cris123 said: vreau sa stiu daca ar merge sa conectez antena de pe bloc a televizorului Bănuiesc că este vorba de o antenă/cablu din vremurile de mult trecute. Dacă este așa, este vorba despre o simplă sărmă care merge spre acoperișul blocului. Este oricum mai mult ca o sărmă prin casă. Atenție totuși să o deconectezi când sunt descărcări atmosferice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum