Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut informatii despre un driver

Postări Recomandate

Va salut! Atasez un link pentru un tweeter. La descriere nu exista informatii despre diametru filet si nici inaltimea filetului! 

Cel mai important pentru mine este diametrul filetului, la cel original am 34,4mm masurat pe exteriorul filetului. 

Am incercat sa culeg ceva informatii prin telefon, dar nu exista nici o persoana disponibila sa verifice diametrul filetului, cel putin, cu o amarata de rigla.

Va multumesc!

https://www.vexio.ro/boxe-auto/generic/1083696-driver-tweeter-compresie-34mm-200w-8ohm-105db-bst/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwvb-zBhCmARIsAAfUI2sevka

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Va salut si va multumesc pentru raspunsuri!

Asa am considerat si eu, ca driverul are filet de 34mm! Am dat comanda pentru acesta chiar pe data de 18 Iunie.  Nici in ziua de  astazi nu l-am primit. Banuiesc ca nu era pe stoc. M-au anuntat ca va dura livrarea itre 3 si 4 zile lucratoare. Maine sun la ei sa verific situatia. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Le au si la partysound ! Sunt drivere generice copiate dupa un model vechi de la P Audio .  Puterea specificata la varianta cu bobina de 1.75" este 200 w in 8 ohmi , deci atentie ce voltaj maxim bagi in el , k nu rezista la mai mult de 40 volti , asta daca nu cumva mai ai si distorsiuni din stație . Multa lume arde la greu drivere din cauza distorsiunilor dar oricum , un driver care merge in 40 volti curați, deja sparge urechea daca stai la 2 metri distanta 

Editat de Ady Y
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări