Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatii telefoane vintage (ericsson, nokia etc)

Postări Recomandate

De ceva vreme am inceput sa repar vintage-uri venite de la diversi colectionari. Printre ele se numara vestita problema de semnal la ericsson t20, t28, 2618 etc. Problema rezolvata in majoritatea cazurilor prin inlocuirea cipului RF 30042c2c, mixerul rx tx si finalul P.A. nu stiu daca mai repara cineva astfel de modele. Niste poze gasiti Aici! intrebarea mea este urmatoarea: mai are cineva pe aici astfel de telefoane? Sau de unde pot gasi acel cip? Cel din ultima poza. Pana acum le recuperam dupa telefoane codate in afara care aveau semnalu bun si le reparam pe cele libere care nu aveau. Daca are cineva si nu mai are ce face cu ele sa imi dea un semn. Am pe masa cred ca vreo 6 tel toate cu aceeas problema. Modelele pe care am gasit acel cip sunt urmatoarele: a1018  a2618, a2628, t20, t28, t29. Mai sunt si altele dar cele mentionate am recuperat de pe ele. Pe net nu se gaseste de fapt pe nicaieri nu am gasit acel cip.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, antonvasileeee a spus:

A1018 2 buc disponibile .

Pret si locatie de unde le pot lua?

Acum 1 oră, validae a spus:

Prin telefoanele din ultimele generații 2G SonyEricsson nu s-or mai găsi ?. Că știam pe undeva astfel de telefoane.

Nu se gaseste. Deja la sony ericsson au alta generatie de cipuri. Asta se gaseste doar in prima generatie dual band de la ericsson.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări