Ovidanie Postat Iunie 16, 2024 Partajează Postat Iunie 16, 2024 Nu poți folosi autotransformatorul deoarece nu oferă izolație față de rețea. Transformatorul pe care-l ai deja îl poți alimenta prin autotransformator, poți reduce tensiunea, dar ține cont că oricand se pot întampla accidente, adică din greșeală umbli la autotraf și adio stabilizator. La greutate, autotraf+transformator+ carcasa vor cântări ceva... Link spre comentariu
VL78ST Postat Iunie 16, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2024 modoran sa testez trotineta in tampon cu acumulatorii care sunt descarcati sau au celule defecte si daca nu functioneaza sa-mi dau seama daca e defect controlerul sau acumulatorul,multe vin cu incarcatorul defect si de acea as dorii sa fac acest montaj Link spre comentariu
VL78ST Postat Iunie 16, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2024 Acum 57 minute, Ovidanie a spus: Nu poți folosi autotransformatorul deoarece nu oferă izolație față de rețea. Transformatorul pe care-l ai deja îl poți alimenta prin autotransformator, poți reduce tensiunea, dar ține cont că oricand se pot întampla accidente, adică din greșeală umbli la autotraf și adio stabilizator. La greutate, autotraf+transformator+ carcasa vor cântări ceva... nu voi folosi decit trafo si am sa fac un banc de probe pentru verificare/incarcare acumulatori,eu locuiesc la tara si am un garaj pentru lucru,multumes pentru sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum