Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un suport de numar escamotabil(motoras cu o cursa limitata)

Vizitator mertan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• ala micu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mertan

asta e desenul. servonecanismul este micro. are destula forta sa traga ce e acolo. nasol o sa fie la viteze mari. dar nu o sa fie probleme. atasez si poza cu servomecanismul. adica sa facem ceva sa limiteze cursa lui. adica sa imi escamoteze 90 de grade.

si descrierea servomotorului.

Voltaj operare: 4 - 6 V

Cuplu: 2.2 kg ? cm

Viteza: 0.12 sec / 60 grade

ps. trebuie alimentat la 12 volti. si daca nu stiti ce vreau sa fac.... uitati aici un link.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RETRACTA ... 0199206781

voi cu ce idei ati veni?

multumesc mult.

Link spre comentariu

nu merge folosit un motor de la stergatoarele de parbrize? ca e dotat si cu contacte,are turatie mica si cuplu maricelapoi cauti o schema electronica care comanda un astfel de stergator,o modifici scopului tau si cam atataplaca de inmatriculare sa stea prinsa pe axul motoruluipt actualul proiect,poti folosi intrerupatoare d-alea de usa(o parghie cu o rola la un capat,care vine in contact cu partile in miscare,iar celalat capat actioneaza intrerupatorul)pui 2 astfel de intreruptoare,cate unul la fiecare cap de cursa(eventual actionate de placa de inmatriculare),apoi niste electronica(cred ca si aici merge varianta de mai sus,trebuie vazut) si cam asta edar proiectul tau mi se pare complicat,multe parti in miscare,etc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ar trebui un moderator sa stearga topiculeste deja ilegalite ce vrea initiatorul topiculuipe de alta parte cum ar fi daca vreo ruda ar fi lovita de cineva cu nr escamotabil si ar fugi de la locul accidentului?asta deoarece nu cred ca se discuta doar de dragul teoriei ci se doreste punerea in aplicare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări