Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meteo in ultimul timp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 265
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 29 minute, Badman a spus:

sa vina unu cand vor fi adunati toti la sedinta comuna in casa poporului, sa-i ingroape pe toti tradatorii

Esti sigur? 🤔

Citat

Casa Poporului din România, cunoscută oficial ca Palatul Parlamentului, a fost construită pentru a rezista la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter.

Eu zic sa ii prinda in alte locatii, ca sa mai avem o sansa! 😇

Link spre comentariu

merck.Nu mi se pare mai rău decât la noi...Apoi mai e o chestie,bucățile f mari de gheață pică zonal,nu pe toată suprafața afectată dintr-o localitate.

La mine n-a spart decât capacul de plastic de la cuşca câinelui,dar în alte locuri în oraş a spart parbrize!Deci depinde şi de noroc...

Dacă ai observat la Coronini a găurit rău de tot  țigla la o casă!!Poate vecinul ălora n-a pățit acelaşi lucru...

Link spre comentariu

Azi m-am întâlnit cu un amic din Severin.Mi-a zis că din informațiile lui au fost peste 1000 de parbrize sparte la grindina din 13 iunie!!Astea pe lângă caroserii ciuruite şi acoperişuri zburate...

De la frizerul din vecini până la mine am observat un bmw şi două volkswagenuri "punctate" pe toată caroseria,chiar şi pe lateral!Un renault săracu plin de adâncituri a trebuit să schimbe şi capota din față cu una SH,deoarece nu se mai putea repara...

Cam tot segmentul Logan,Renault,a avut cele mai multe şi mai urâte adâncituri.De,tabla subțire rău...

Link spre comentariu

De aia eu am pregatit in Duster o bucata de panza groasa (netesin) de vreo 4 x 2 m.

In 2015 am prins la Radauti o grindina nasoala rau.Aveam pe atunci un Polo, nu a avut nici pe dracu, in schimb Loganul vecinului a fost ciuruit tot.

Intr-adevar la frantuzesti, tabla e subtire rau.

Link spre comentariu

Da, aia mai merge. Mai sunt și bureții aia de se iau în bazine, la înot, sub forma de bare, sau mai ieftin dar mai greu de pus in opera, mai multe straturi de burete ce se baga sub parchet laminat, la montaj. Solutii sunt, dar ma intreb, merita? Vom avea parte de asemenea fenomene atat de des incat sa merite investitia si munca?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări