cloudy Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 (editat) 10 minutes ago, draku said: oate nenorocirile astea vin de la rusi....vreme aiurea...cutremure.... Cu cutremurele nu prea ai nimerit-o. Nu este cazul chiar acum, dar un cutremur serios în Vrancea (România) poate să pună capăt războiului Ruso-Ucrainean ... Editat Iunie 16 de cloudy Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Acum 10 minute, draku a spus: Toate nenorocirile astea vin de la rusi... Ba de la Basescu. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16 Administratori Partajează Postat Iunie 16 Nu stiu cum sa zic dar ucraineanca asta cu care ma vad tot din cauza rusilor este aici, acu ce naiba sa zic ? Nu am cum sa-i injur pentru ca mi-a trimis si mie ceva "carne de tun"... De cand asta vine pe la mine incep si eu sa devin mai bun, mai docil, mai slăvar... deci rusii fac minuni Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Acum 15 minute, Badman a spus: De cand asta vine pe la mine incep si eu sa devin mai bun, mai docil, mai slăvar... În maxim un an zic că te dă pe brazdă. Și Antonescu dacă nimerea țiganca potrivită zic că altul era cursul deportărilor l. Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 (editat) Sunt și mulți idioți educați așa prin Rusia și Ucraina. Să-și taie capetele între ei. Cum ar arăta un război româno-bulgar început mâine ? Editat Iunie 16 de cloudy Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16 Administratori Partajează Postat Iunie 16 Acum 1 minut, cloudy a spus: Sunt și mulți idioți educați așa Asa cum ? Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 3 minutes ago, Badman said: Asa cum ? Să ridice mâna cănd sunt întrebați dacă vor să omoare oameni. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16 Administratori Partajează Postat Iunie 16 Pe mine daca ma inhata si ma duce la razboi cu forta primul glont tras de mine va fi in capul comandantului meu, daca-l prind. Ca forma de protest, eu sunt pacifist si nu tolerez violenta. Prefer sa dorm ca belferul in puscarie decat sa putrezesc in ceva transee. Link spre comentariu
draku Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Acum 51 minute, cloudy a spus: Cu cutremurele nu prea ai nimerit-o. ... E nu... Umbla vorba prin targ ca rusii si-au facut si ei Sura, chiar mai buna decat Haarp al americanilor si isi fac de cap cu ea prin Europa.... Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 (editat) 14 minutes ago, Badman said: Prefer sa dorm ca belferul in puscarie decat sa putrezesc in ceva transee. Cam asta vroiam să zic mai sus. Chiar dacă românul mai are comportamente mai ciudate la evenimente medicale pandemice sau la alegeri, eu nu prea văd pe mulți apăsând pe tragaci ca să omoare un alt om. Indiferent de ce ordine primește. Ce este acolo la ruși și ucraineni este mai greu de înteles. Noi nici cu ungurii nu reușim să ne luptăm pe bune in ultimii ani. Deși și noi și ei am fost manipulați să facem asta. Editat Iunie 16 de cloudy Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 (editat) 8 minutes ago, draku said: Umbla vorba prin targ ca rusii si-au facut si ei Sura, chiar mai buna decat Haarp al americanilor si isi fac de cap cu ea prin Europa.... Când o da un cutremur natural, devastator prin Vrancea, Haarpul american sau rusesc or să fie pocnitori de revelion nefericit. Editat Iunie 16 de cloudy Link spre comentariu
draku Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Nici cutremurele nu mai sunt ce au fost.... De cand se screme Vrancea.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Las' să stea aşa!A mai fost un cutremur după anul 1800 parcă,care a scuturat şi UA şi Rusia rău de tot!Nu ştiu ce a fost la noi... Link spre comentariu
ex.escu Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Un cutremur major a fost in 1812 , estimat la min.7,9 grade richter...vizavi de cel din 1977 era un banc cum ca tov. brejnev ,suparat pe nea nicu', a cerut "sus' ca acesta sa fie atentionat; zis si facut, dar cutremurul a afectat si alte zone;suparat tov. brejnev a solicitat lamuriri de "sus"...raspunsul a venit repede : sfintii s-au luat dupa hartile vechi... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16 Administratori Partajează Postat Iunie 16 Nu am avut demult un cutremur mare https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_cutremure_în_România sa vina unu cand vor fi adunati toti la sedinta comuna in casa poporului, sa-i ingroape pe toti tradatorii Link spre comentariu
Postări Recomandate